Günün sözü!!

Ayna ayna söyle şuna bir b.k sanmasın kendini.
Elbet çalarlar kapını bir gün alıverirler rengini..

Ben gemici düğümünü çözmeyi
bayramlarda annemin sakladıği şeker poşetlerini açarken öğrendim :)

Daha Çok; "Ben Gidiyorum" Dediğinizde "Gitme" Diyen Birine Değil "Ben de Geliyorum, Yalnız Gidemezsin!" Diyen Birine Değer Verin...

bir adam kendi parasını kendisi için harçıyorsa

1 kalitesine
2 fiyatına bakar

eğer birileri başkasının parasını kendisi için harçıyorsa

sadece kalitesine bakar

eğer birileri kendi parasını başkası için harçıyorsa

bir tek fiyatına bakar

ama birileri başkasının parasını başkası için harçıyorsa

ne fiyatına bakar nede kalitesine......

Gerçek Değer, Gelmesiyle Boşluk Dolduran Değil, Gitmesiyle Boşluk Yaratandır. . .

Bir gün sana dair yazacak yer olursa, o yerde ilk karşılaşmamızı anlatırım ; Bu, bir şey ifade etmeyen boş bir hikayedir .Ama ben ondan tam bir pramit yaptım.

(i)nsanı (h)ep (a)şktan (n)efret (e)ttiren (t)ekşey...

Karşımıza erken çıkmış insanları, yolun dışına sürerken; bir gün geri dönüp, onu... deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katıyor muyuz? Hayat her zaman cömert davranmaz bize. Tersine, çoğu kez zalimdir. Her zaman aynı fırsatları sunmaz. Toyluk zamanlarını ödetir, hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların, eskitmeden yıprattığımız dostlukların, savurganca harcadığımız aşkların hazin hatırasıyla yapayalnız kalırız bir gün… Bir akşamüstü yanımızda kimsecikler olmaz: Ya da olması gerekenler yanımızdakiler değildir…​

(G) üne iyi başlayın
(Ü) zgün olmayın
(N) efret etmeyin
(A) şkı yaşayın
(Y) aşamı sevin
(D) ünü unutun
(I) şığınızı yansıtın
(N) e olursa olsun gülümsemeyi unutmayın

her günü ölçekmiş gibi yaşayabilen insanlardan olabilsem keşke sonuna kadar...

Ne kadar zengin olsan,
Ancak yiyebileceğin kadar yersin.
Denize testiyi daldırsan,
Alabileceği kadar su alır, gerisi kalır.

Mevlana Celaleddin Rumi

İnsanların en güç inandığım tarafı değişmezlik, en kolay inandığım tarafları da değişikliktir...

Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın . [ Cemal Süreyya ] ...

Hep sayılara inandım, içinde bir mantık olan denklemle hesaplanan !..Ancak hayatım boyunca onlarla uğraştıktan sonra mantık nedir diye soruyorum ?..Buna kim karar veriyor..? Araştırmalarım sırasında fizik, metafizik ve hayal alemlerine gidip geri döndüm ve kariyerimin en büyük buluşu gerçekleşti..! Mantıklı nedenler yalnızca, ama yalnızca gerçek sevginin gizemli denkleminde bulunabilir. Bu gece burada olmamı sana borçluyum, var olmamın nedeni sensin..
Sen benim mantığımsın ; Teşekkür ederim

En Son Güvenimi, Beni Yarı Yolda Bırakanlarda Bıraktım. Tahammülsüzüm Eyvallahım Yok Kimselere. Samimiyetler Sahte Geliyor Artık... Ne İnsana Nede İnsan Görünümlü Olanlara İnanıyorum.. Bakıyorum, Seçiyorum, Gülüyorum, Geçiyorum. . .!

Gitmek İçin Sebep Çoktur; Ama Sevmeye Bahane Arar Kalan. Unutma, Kapının Koluna Uzanacak Yaşa Geldiğinde, Gitmeyi Öğrenir İnsan. . .

Geri