Günün sözü!!

“Boğazıma takıldı sevdan. Üç kere sırtıma vur helâl de; Alışık değilim harama, ondan olacak heralde”.

Çekip gidene her şey mizah, kalıp bekleyene her şey şiirdir..

Bazen zordur dönmek yada herşeyi unutup gitmek Anladım ki insanı en acıtan şey sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek..

Özür Dilemek; Sizin Haksız Olduğunuz Karşı Tarafın Haklı Olduğu Manasına Gelmez. "Karşınızdaki İnsana" Verdiğiniz Değerin Egonuzdan Yüksek Olduğunu İfade Eder...​

Hiç kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı, Hiç kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonra ..

‘‘Hatırlıyor musun?’’lar bile hatırlamıyor aramızda yaşananları.
Ve artık bizden hiç haberi olmamış gibi davranıyor,aşk...

"Gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır."

Güzel bir güne uyanma dileğiyle hayırlı geceler

VEDA ETTİM; beni üzenlere, karşılıklı otururken huzursuzluk verenlere,akıl verip akıl almayanlara, iğneleyip yaralayanlara..
VEDA ETTİM; asiliklerime,huysuzluklarıma, kısadönem ve uzun dönem küsmelerime...
VEDA ETTİM; içimi tırmıklayan, altüst eden, düzenimi bozan hatalarıma,Gözlerimi acıtan, yüreğimi sıkıp sıkıp bırakan pişmanlıklarıma..
Hoşçakalın Ve Orda Kalın..!​

Sokak çocuklarının oyun diye attığı taşlara kucak açan kalbi camdan bir şehirdir umut. Kırılsa da, sırf çocuklar üzülmesin diye, bitmek tükenmek bilmez.

Kapansın el kapıları
Bir daha açılmasın
Yok edin insanın insana kulluğunu...

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir..

Tanrım; yeni bir muhasebeci bulmalısın kendine, hesap kitap işleri karışıyor olmalı yukarıda. Çünkü aşağıda yolsuzluğa karışıyor aşağılık kadınlar, aşağılık erkekler. Hüzün yağıyor bulutlardan, bileklerden kan yağıyor, ruhlardan fahişelik. Gözyaşı yağıyor sonra, sonrası bir garip kuraklık...

Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; "sevgi yürekli olana yakışır"

Ne o öyLe şaLvar gibi pantoLonLar diyenLer ; rapciLerin takımı büyük oLur ondan boL giyerLer..(=

aLın size tupac tarzı günün sözü..:sigara:

Rüzgar ateş için neyse, ayrılık da aşk için odur; küçük bir aşkı söndürür, büyük bir aşkı daha da güçlendirir.

Ben diyorumki ona:
Kül olayım Kerem gibi yana yana..

Geri