Günün sözü!!

Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun"... "Evet" dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı...

Düşmana inat birgün daha fazla yaşayacaksın.

Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman...

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur. Tabiat Allah’ı hem gösterir, hem gizler. Blaise PASCAL

bir kişinin aklından geçenleri öğrenmek istersen söylediklerine kulak ver ...

at altına düşeni it altı kesmez !!

Kapattık zorda olsa aşk defterini,
İstemem artık aşktan geleni,
Ben kendimi bildim bileli aşk yakar benim yüreğimi. . .

Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM'dir.

Abraham LINCOLN

Aslında kaçıp giderdim evden ama korkuyorum ya Müge Anlı bulur ya da Flash Tvdeki Yalçın Abi (facebook tan)

Eğer hiç hata yapmıyorsanız, bu aynı zamanda yeni şeyler denemiyorsunuz demektir

"Beni mahveden şey; Bana yalan söylemiş olman değil, Sana birdaha inanmayacak olmam. "
[V. Hugo]

Hayat bu; zaman gelir herşey bir anda son olur. Hayat bu; son dediğin an, herşey yeniden can bulur...

Aşkta kalpsiz olmak şart. Zira bilimsel bir açıklamadır; 'kalbi olan çok yaşayamaz.'

Kendinden aşağıya bakıpta kendi kafasına hayran olan adam, kendinden yukarıya, geçmiş yüzyıllara gözlerini kaldırsın ; O zaman yüzlerce devin ayakları altında kalacak ve burnu kırılacaktır.

öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma..

eğer birisi sana saati sorarsa söylersin..ama her saat başında saat kulesi gibi ötme..

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçeceği önemlidir..

Düzenli bi ilişki istiyorum. sabah 8 akşam 5. cumartesi yarım gün, pazar tatil + sigorta .. !

Zalimlere mehl olmasa matlub-ı ilahi bir demde yıkar alemi mazlumların ahı. [ Sırrı Paşa ] ...

Mutlu ol o'nunlα, hαttα bende bir pαrçα mutluluk kαlmışsα onu dα vereyim . Mutluluktαn geberin.!!!!!!!

Geri