Günün sözü!!

Hayatın iki ucundan tutarız aynı lades gibi ama sen hiç kazanamazsın çünkü hep aklımdasın

Ellerim Hep Üşür Benim. Doktor ''Kansızlık'' Der. Ben ''Yalnızlık'' Derim..

Bana 1 Nisan şakası yap. ''Seni seviyorum'' de... Muhteşem inanırım... Nisan gitse ben koca ömür Bir'inde kalırım...

Gerektiğinde, gereksiz insanları hayatından çıkaramazsan; Hiç gerekmediğinde, gerekli insanlarla arana girebilir. [Boris Vian]

Hangi renk camdan bakarsan güneşi o renkte görürsün. Camı kır ki NUR görünsün.

Nesimi'ye sordular kim yârin ile hoş musun ? Hoş olam ya olmayayım ol yar benim kime ne ? [ Nesimi ] ...

Bir ülke ne kadar çok kimlik fotokopisi talep ediyorsa,o kadar gerçekten uzak ve ilkeldir. (Mr.Henry Shawn)

* Yapmak İstediğimi Sakalımın Bir Teli Bile Bilseydi, Sakalımın O Telini Hemen Koparır ve Yakardım

Fatih Sultan Mehmed

küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine ; sevmek ve sevilmek için çareler arayın.

Hani İnsan Bazen Ne İleri Ne Geri Tek Bir Adım Atamaz Ya Birini Yanında Tutmayı Bilemez Ama Onun Yokluğunuda İstemez Kaybetmeyi Göze Alamaz Ama Kazanmak İçinde Mücadele Etmez Bağlanmaya Cesaret Edemez Ama Azat da Etmez Onu Ne Sevilmekten Vazgeçer Ne Sevmeyi Bilir Hani Çok Sonra Zaman Geçer Savrulurlar ya O Zaman Dökülür Dudaklardan İtiraf Edercesine "Ne Gözumu Alabildim Ne de Göze Alabildim..."​

Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
ATATÜRK

Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerceği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen kimsin ?
İnsan mı ? Papağan mı...?

Yαrın bizi berαber görenler "kimdi o yαnındaki" diye sorαrlαrsα beni detαylı αnlαtmα. Kısαcα; "ömrümün geri kαlαnı" dersin...

inanç görünmeyene inanmaktır,görünmeyene inanıyorsanız başkalarının gözrmediklerini görürsünüz.

İnsan kalbindeki gerçek aşk dört nala giden bir at gibidir;ne dizginden anlar nede söz dinler.

‎"Sevmek yürek ister" değil, "Her yürek sevmek ister." Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister...

Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma !
Eğer birisi sana saati sorarsa söylersin..Ama her saat başında ; Saat kulesi gibi ötme !

ölümdür yaşanan tek başına aşk iki kişilktir

Biricik meselem, Sonsuza varmak ..

Geri