Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani İnsan Bazen Ne İleri Ne Geri Tek Bir Adım Atamaz Ya Birini Yanında Tutmayı Bilemez Ama Onun Yokluğunuda İstemez Kaybetmeyi Göze Alamaz Ama Kazanmak İçinde Mücadele Etmez Bağlanmaya Cesaret Edemez Ama Azat da Etmez Onu Ne Sevilmekten Vazgeçer Ne Sevmeyi Bilir Hani Çok Sonra Zaman Geçer Savrulurlar ya O Zaman Dökülür Dudaklardan İtiraf Edercesine "Ne Gözumu Alabildim Ne de Göze Alabildim..."
Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerceği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen kimsin ?
İnsan mı ? Papağan mı...?
Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma !
Eğer birisi sana saati sorarsa söylersin..Ama her saat başında ; Saat kulesi gibi ötme !