Günün sözü!!

10 dakikalık yaşam molası verdim .

gönülde acılan yara kapanır zamanla ama acısı dinmez

"Eğer aşk için kelime gerekseydi, Dilsizler nasıl sevecekti".

Necip Fazıl'a sormuşlar: Kadının akıllısını nasıl anlarsın? - konuşmalarına bakarım. ya peki hiç konuşmuyorsa...? - o kadar akıllısına daha rastlamadım :))

Tom ve Jerry gibi olsak seninle.hergün kavga etsek ama hiç ayrılmasak :)

"İnsanları tanımak için onları sınamaktan korkma; Çünkü kaybedilmesi gerekenleri, en önce kaybetmelisin".

"Hayatta kimseyi değiştiremezsin . Ve kimse için değişmemelisin. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; Ne de başkası senin için. Yorma kendini; Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.."

"Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım ! Ya al götür kalanımı. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı".

Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz...........

"Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur."

İstediğin kadar hayatımın kıyısında, köşesinde bulunabilirsin. Üzgünüm ama bir daha asla 'merkezinde' olmayacaksın .

Konfüçyüs’e sormuşlar, “Üstad evlilik nedir” diye...
Şöyle cevap vermiş;
“-Evlilik, upuzun bir
ziyafettir... Ne var ki, tatlı servisi önce yapılır...”

UNUTMAK" 7 harfi yan yana getirmek kadr kolay olsaydı biz de 5 harfi yan yana koyar "MUTLU"olurduk..

"Eski sevgiliye geri dönmek, sonunu bildiğin bir kitabı yeniden okumak gibidir".

Tutarlı olmalı insan, siyah gibi, beyaz gibi, Güven vermeli, Gri olmamalı, Kapıları olmalı insanın, Ya açık ya kapalı, yarı açık olmamalı, Yüreği olmalı insanın,Ya mert ya namert

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi...

Erkeklerin kalpleri yerine cüzdanlarında yaşayan kadınlar, ruhları yerine kalçalarının okşanmasına razı olmak zorundadır.

Bazen "Seni Seviyorum" Demek Kahve Gibidir Tat Verir Fakat Besleyici Değildir; Bazen Gazoz Gibidir Havalıdır Fakat İçi Boştur; Bazen Kaynak Suyu Gibidir Duru Ve Değerlidir Fakat Herkes Ulaşamaz...​

Geri