Günün sözü!!

İnsanlar yüzlerinizi unutabilirler.İsimlerinizi.
Nereli olduğunuzu,kim olduğunuzu.

Fakat kendilerini nasıl hissettirdiğinizi unutamaz kimse.

Gözlerime Yâr'in Mühürünü Çekmişim. Ağzımın Sürgüsü Dua Yaradan Aşk'ına Yarin Aşk'ına Seninim Sende Benim..

Ne kadar silersen sil ! Ya yırtılır defterin ya da izi kalır cümlelerin .

Beni mutlu etmeye çalışma, Benimle mutlu ol...

Titanic" yerli dizi olsa şarkısını kıraç yapar,şarkının adı; "ölüm düşürdü ağına,çarptık bir buzdağına" olurdu. :laugh:

Cehennem, insan yüreğinde sevginin bittiği yerdir...

Zordur benimle yürümek. Bunu benimle yola çıkanlar bilir, hepsi yarı yolda gitti...ler. Suç bende mi, Hayır. Zoru seviyorum, onlar sevmiyor yapacak bi şey yok. Suçum var mı, tabi ki var. Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük Hatam..!

Üzülme Der Mevlana ... Ve devam eder; Kaybettiğin herşey bir Gün başka surette geri döner ...

Herkes "ilk" Olmak ister, "ilk Aşk", "ilk Öpücük".. Oysa "ilk" Geçicidir. Sahip Olduğunuz Hangi "ilk... " Hala Sizin, yada Sizinle Hiç Düşündünüz mü? Oysa Kimsenin Beğenmediği "Son" da Durum Biraz Farklıdır. Ondan Ötesi Yoktur. Heyecandan Avuçlarınızın Terleyerek Tuttuğu "ilk" Elle Değil, Güvenerek Sımsıkı Tuttuğunuz "Son" Elle Girєrsiniz Mezara...

Padişahı âlem olmak bir kuru kavga imiş, bir veliye bende olmak cümleden âlâ imiş [ Yavuz Sultan Selim ] ...

Üzülme Can! Doğruysan zarar gördüm deme. Bil ki iyiler mutlaka kazanır.. (Hz. Mevlana)

Gülü vermen için gülü vermem mi gerek haydi gülüm gülüver de, gülü vereyim [ Havace ] ...

Gülü seven dikenine katlanır..

öfkeyle kalkan zararla oturur

Düşlerle örülü bir şehrin
Esir uyurgezerleri misali
İşgale aşina rüyalarıdır seni sevmelerim

Gece yarısı bir kitabın orta yerinden başlamak gibiydi seninle birlikte olmak.
Başını anlamadan sonuna yaklaşmak.

annem "neyin var?" diye böldü sessizliğimi...
Ben de gittiğini ve kaybettiğimi söyledim s e n i ...
o da başımı okşayıp
" üzülme evladım cana geleceğine ' m a l 'a gelsin"dedi

:)

Haykıracaksın ama isyan etmeyeceksin. Ağlayacaksın ama belli etmeyeceksin. Onsuz kalacaksın belki; ama asla vazgeçmeyeceksin .

Geri