Günün sözü!!

Sevdiğini mertçe seven kişi, pervane gibi özler ateşi...''Sevip de yanmaktan korkanın MASAL anlatmaktır bütün işi...

13 Yaşında " Anne Ne Var ! " 16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! " 18 Yaşında ..." Bu Evden Gitmek İstiyorum ! " 25 Yaşında " Haklıydın Anne " 30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum " 50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum " 70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı " Sadece 1 Anneniz var. Annenizi üzmeyin...

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..

Ne Kadar Acımasız Olsada Bu Hayat! İsminin oLdugu Her Yer Bana Rahat..

Eskisi gibi olsa aşklar.. Kız, sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa. Erkek sevdiğinin gözlerine bakmaya kıyamasa..

Gülce bir beyaz sihir

Canıma bedel bir haz nar ve nurdan bir zehir

Gülce Araf`ta infaz

Bir tek bakışıyla suyum ısınır

Güzelliğin zulme çaldığı sınır

Uçurumun kenanndayım Hızır

Muayeneden sonra reçete yazan doktora " hap verme yutamam,şurubun kokusunu midem... kaldırmıyor,iğneden de korkarım" diyen yaşlı kadına " Muska mı yazayım ? diyen doktora kocaman bir alkış.

ÖyLe bir Seveceksin ki, Yüreğin'den kimse Ayıramayacak.. Ve öyLe birini Seveceksin ki, Sen'i gözLeriyLe biLe ALdatmayacak!. . .

Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler..

"Yalancılık; meslek dalı olarak ilan edilmeli artık, Çünkü çok fazla ustası var".

Boğazımda düğümsün.. Yutkunsam gideceksin, Yutkunmasam ölürüm...

Öyle bir zamanına geldimki yaşamın, Ölüme erken Sevgiye geç. Yine gecikmişim bağışla Sevgilim, Sevgiye on kala ölüme beş ..

Küçük insanlar küçük şeylere çok kırılırlar, büyük insanlar bunların hepsini görür, fakat kırılmazlar.

La Rochefoucauld

Bazen
Yıldızları süpürürsün farkında olmadan
Güneş kucağındadır bilemezsin.
Bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür
Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın.
Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın.
Uçar gider koşsan da tutamazsın...

-Allαh, hepimizi "kendini güzel sαnαn kız" tribinden korusun. Amin.

Mutluluğun gözü kördür, Yalnızlık sağır.
Ondandır biri tökezleyerek yürür,
Öbürü uykusunda bile bağırır.

Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma...

Geri