Günün sözü!!

En büyük günah, yüreğinin gerçekte hissettiğini inkar etmektir...

'Allah' diyen hayvanlara rastlıyoruz. Şaşırmayın! Ben, 'seni seviyorum' diyenine bile rastladım.
Cemal Safi

Her şeyin sırrı SABIRDIR.
Acıya sabredersin adı METANET olur,
Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur,
İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur,
Dileğe sabredersin adı DUA olur,
...Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur,
Özleme sabredersin adı HASRET olur,
Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!

Ya tek benim olursun, ya da silinir gidersin bu yürekten. Orta yolu yok bunun ! Ha var, ha yok değil; Ya var olursun yada yok..

"Ölüm hayatta büyük kayıp değildir. Asıl büyük kayıp,yaşarken içimizde ölenlerdir".

Merak etme üzülmüyorum peşinden. Ki sen bana unuttum derken, senin kim olduğu hatırlamaya çalışıyordum ben.

Şimdi lades kemiği gibi böldük AŞKI... Sakın bana dokunma Hepsi AKLIMDA..

"Hiç sevmediği halde neden hep değerli olur bırakıp giden, Ve neden hiç düşünmeden teslim olur kαlbin; O seni sevmemişken".
[P. Neruda]

Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.

Ezan sesinde bir sabah kapımı çal
Kapım Ankara’da bulunsun
Ben yokum ama olsun
Benimle Ankara’da kal
Ruhumu Ankara’ya al

KOCAREİS

En güzel yanı neydi sana bağlanmanın biliyor musun?
düğümün senden taraftaki ipini çekmeye bir razı olursan
kördüğüm olacak o düğüm çözülmeyecek bir daha
ama razı olmazsan razıyım ben benim ipimi çekmene.
*\ReaLLieS/*

Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur.

Birisini unutmak zorundaysanız bunu sindire sindire yapın, aklın zamansız öldürdükleri yürekte amansız dirilirler.!!!

Gidebilirsin yada beni unutabilirsin..
Ama ben yokmuşum gibi yaparsan eğer, Hiç olmamışsın gibi davranırım
Kıvranırsın..

Cem'aate söyleyin; bu aşkın cenazesi camii avlusunda kılınmayacak . Yüreği olan cehenneme buyursun ...

Kadınların 100 sırrı varsa eğer, Bunun 99'unu erkekler bilir; ama 100.sünü şeytan bile bilemez.

Söyle çocuk saat kaç ? "Mutluluğa o var" O yok çocuk, saat kaç ?...

Geri