Günün sözü!!

kusa 'ucma' balıga 'yuzme' demek gıbıdır. 'senı cok sevıyorum' dıyene 'arkadas kalalım' demek!

AsLında insanLar seni hayaL kırıkLığına uğratmıyor, sadece sen yanLış insanLarın üzerine hayaL kuruyorsun..

Ey gönül çalamazsan aşk'ın sazını ne perdeye dokun ne teli incit, çekemezsen gül'ün nazını ne dikene dokun ne gül'ü incit...!

Kul Fanidir Yol Mukaddes Birgün Verilecek Son Nefes, Ne Makam Kalıcı Nede Boş Heves Sadece Yaradana Kulluktur Gerçek Adres..

Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...

Bazen insan; ''Ben iyiyim'' dediğinde gözlerinin içine bakıp ''iyi değilsin biliyorum'' diyecek birine çok ihtiyaç duyar..

Sabahın Bütün Güzel renkleri evinize dolsun.hayatınız huzurlu gününüz aydın olsun günaydın...

Çölden çıktı, medeniyet gördü Mecnûn
-ûsî gitti, maske oldu Mecûsî’ye hecâ’-yı nûn

KOCAREİS

En Çok Seven Sevdiqini Az BeLLi Edendir Çünkü AşK DiLsiz Sevgi Sessizdir ...

Sevmek seviyorum demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir..

Dış görünüşe önem verme. Elektrik süpürgesine bak, içindeki tüm pisliğe rağmen hala çekici..

"Kimse benim kimsesizliğimden cesaret bulmasın , en güçlü anımdır yalnızlığım ! Çünkü ben daima tek başıma iktidarım .

Oğuz Atay

Sevmek daimi yalnızlık , sevilmek ise ömürlük mutluluk... Ö. Özgen

Papatya kızmadı hiçbir zaman yapraklarından fal bakılmasına. Gün olur belki sevmeyi de öğretebilirim umuduyla..

''Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile seni sevmeli...
Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile sana sarılmalı...
Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı...
Dost dediğin; fanatik olmalı;Bütün dünya seni üzdüğünde sana moral vermeli....
Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli,Ve ağladığında, seninle ağlamalı......
Ama hepsinden daha çok;Dost matematiksel olmalı;Sevinci çarpmalı...Üzüntüyü bölmeli...Geçmişi çıkarmalı...Yarını toplamalı...Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı...Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı...

İşi bitince seni bir tarafa atmamalı...
''

Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük ! bilmiyorlar...

Hayallerinin gerçekleşmesi için gerçekleşebilecek hayaller kur…

Geri