Günün sözü!!

Derdimi seviyorum..biliyorum ki derdimi Veren de beni seviyor..seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor..sevilen çekmesin de neylesin ...

Bir şiir yaz başı sen sonu ben olayım..

Şu αn üçüncü bαttαniyeyi örttüm üzerime. Yok αrkαdαş ! Sensiz yine üşüyorum. Artık kαç -kαt- sevdiysem seni..

Yalnızlık;
En kutsal anlarda terk edilmiş mabetler gibi
Yalnızlık öyle bir fahişe ki
Cami avlusuna bırakılan bebeklere bile vermiş kendini

GönLüm DiLime Dargın , DiLim GönLüme ... GönLüm DuyguLarını AnLatamadığı İçin Kızarken DiLime ; DiLim AnLatamayacağı ŞeyLeri Düşündüğü İçin Kızıyor GönLümee...HAYAT Ne kadar güzel olurdu.. Bir insan hem AŞIK, hem de SADIK olmayı becerebilseydi.

Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam, üstüme basmaya çalışanların ayaklarını kanatmak zorundayım...

Canan'a can olan bilmez canın kıymetini....Canan da bilmez canına can olanın kıymetini...!!

"0"dan Başlarsın Yaşama
"1" Bakmışsın Girivermiş Hayatına
"2" de Bir Özlersin
"3" Günlük Ayrılık Ölüm Gibi Gelir
"4" Gözle Beklersin
"5" Vakit Namazdan Daha Bağlısındır
”6” Üstü İnsandır Halbuki
"7" Kat Göklerde Hissettirir Kendini
"8" Köşesindir Mutluluktan
"9" Doğurursun Beklemekten
"10" u Seversin O'nu Çok Seversin.
İşte Bu Aşk Dersin....​

Hayat, biz gelecek hakkında planlar yaparken başımızdan geçenlerdir...

John Lennon

Temel Maça Gidiyor -ßilet Satan Adama Maç Bileti Kaç Para Dıye Sorar -Görevli 5 lira der Temel .Al Sana 2,5 lira Ben Sadece Bizim Takımı İzleyecem :D

Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum..

Ne olursan ol sokak lambası gibi olma... Kimin için yandığını bil en azından...!

Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder.

Küçük Bir Söz Yakarsa İçini, Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni, Boşver Dökme İçini,Yaradana Aç Elini, Ser Yüreğini...........

"Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk" ?

soru sormakla hakaret farklı şeylerdir bunu ayırt edememekse cahilerin işidir

Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders. / Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse sana ters..."

Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz Ben de söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde ...Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik Ben de susuyorum sevgimi saklayıp içimde Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor Susarak sevgisini ilan eden çok var... sevgilim Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ...

Geri