Günün sözü!!

Aşk, günlük yaşamın tozunu altın rengi bir sise çeviren göz kamaştırıcı bir cazibedir.

Elenor Glyn

ne kadar zengin olsan, ancak yiyebileceğin kadar yersin.
Denize testiyi daldırsan, alabileceği kadar su alır, gerisi kalır.

faz nötür al götür :))

Bir Köre Rengi Anlatmak Kadar Zordur, Sana Sevdiğimi Söylemek..

Sanmayın ki yüzüme bakınca anlaşılır hüznüm, sevincim... Anlatır herşeyi bakmasını bilene gözlerim..

Denize sıfır evi hic istemedim ben
Ama hep gökyüzüne sıfır hayallerim vardı.. :rolleyes:

Ertelemek, yaşamın mayasını kaçırır...

Kızdıysan bağır, sevindiysen söyle, acıktıysan ye, uykun geldiyse yat, özlediysen arkasından koş, sıkıldıysan çarp kapıyı çık, konuşmak istiyorsan konuş...!!

Sonraya ertelenen ne varsa ruhunu, kokusunu, tazeliğini, öz suyunu yitirir...

Söylenmeyen sözler de zaman aşımına uğrarlar...

Yaşlanmaya benzer bu:

Sözcükler de büzüşüp küçülürler...​

''Varım, çünkü yoğaltıyorum dünyayı.
Kader yetişemiyor bana:
Çünkü tırmandığım yolla...rı,
Çıktığım her zirvede zekayı
O örümcek ağırdan merdiveni
Dönüp yukarı çekiyorum hemen.

Şeylerin titreyen örtüsü üzerinde
Dayanmak ve durmak bilmeyen
‘Düşünce’yim ben..
''

"HayatiM" oLmadin, baRi" idam haLatIm" oL... Hic degiLse öLüRken boyNuma saRiL...!! |

Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay... ! .)

Her şey seni bekliyor her şey gelmeni
İçeri girmeni
Senin elinin değmesini
Gözünün dokunmasını
Ve her şey tekrarlıyor
Seni nice sevdiğimi ..

Unutulmamalı ki; gözleri güzel yapan rengi yada boyası değil, bakışların ta kendisidir..

Bugün yolda yürüyordum. Abi bu kadar özentilik olamaz. Baktım herkes yürüyo ya
:):):)

Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz.

Ne kanatacak damar,
Ne de içecek kan kaldı bende.
Al,
Toprağın hakkını da sen ye.
Hem, benim için bir kez,
Sadece bir kez ölseydin,
Ölür müydün ?

Fatmadan Başkasını Gözü Görmeyen Ali'yi Bulmak İçin, Ali'den Başkasına Yüzünü Çevirmeyenn Fatma Olmak Gerek....!

Tecavüzden sonra "Zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse gidişinin a...rdından aylar sonra arayıp "Nasılsın, ne yapıyorsun ?" diye sorman da o kadar abesti işte..

Dağ gibi derya gibi bende acılar şahidim şarkılar ne zaman ümitle hayata göz kırpsam çiçekler açsam kapıma dayanır son bahar...

Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum ve başını çöpe soktuğu için kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim.. Tut ki mutluyumTut ki yıkıldım.... Sana ne!...

Geri