Günün sözü!!

Bir mum gibi akacaksın içime ; Sızdığın kabın şeklini alır gibi, ve sanki “bir ben daha” olur gibi!..

Bize 6,5 YıL Önce Davanızdan Vazgeçin Dediniz ve Ömrü Az OLur DiyeDe OPeRasyonun ADınıDa KELEBEK KoyDunuz Ama BiLemeDiğiniz BirŞey VaRDı! Biz 5000 YıLDıR VaRız. HeRGün ÖLDük Ama HeRGünDe DaHa FazLa DoĞDuk Rehber Kur'aN YoLumuz TuRaN Ne MuTLu TÜRK'üM DiyenLere !

SensizLiğinLe baksana bi de sükunetime
BeLki ozaman görürsün içimde haykıramadığım '' Seni SeviyorumLarı mı ''

Öyle ucuz değil GÜL koklamak…GÜL tutan ele diken batmalı... Bir AŞK’ a gönül veren; O AŞK’ ın kapısında yatmalı.

İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar.. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar..
Neye nasıl bakarsan, o sana öyle bakar..

[Hz.MEVLANA]

Kimi ne kadar düşünürsen düşün; "Düşüncelerin en derini başına yastığa koyduğun an başlar".

öyle derinde ki yüreğimde yerin..

çıkarı yok

çıkası yok

çıkarasım yok..

Yıllar bütün omuzlara aynı ağırlıkta çökmez.
Simon de Beauvoir

Ağlattığın bir kadının gözyaşlarını ya o an silersin, yada o gözyaşlarında boğulmamak için ömür boyu çırpınmak zorunda kalırsın!

Kurbağaya demişler 100 metre ileride prenses var ' varak vurak' demiş. :laugh:

Her gün biri çıkar, başlar ben, ben demeğe,
Altınları gümüşleriyle övünmeğe.
Tam i...şleri dilediği düzene girer:
Ecel çıkıverir pusudan: Benim ben, diye.

Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum..

"Bir ilişkide güvensizlik varsa ordaki sevgi yalandır. Çünkü güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır".

Ben özlemedim ki seni kedi özledi..Çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi
Çok severmişsin onu doyamaz öpermişsin..Sarılıp uyurmuşsun nasıl özlemesin ki seni
Oda çok severmiş hani derdinde yanındaymış..Sevincinde o da mutlu sen özlemedin mi onu
Sen bilirsin bu kedi Karşılıksız sevdi seni..Belkide her kedi gibi biraz bencildi
Sen de itiraf et hadi Suç biraz da senindi.
Dayanamıyorum de hadi Çok beklemesin bu kedi

utkiz.gif

Her Aşkta Bir Dönme Dolabın İçindeyim. Ve Kesiliyor Elektrik Ben En Tepedeyken...

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ
H. Lawrence

Aşk Kızamığa Benzer, İnsan Ne Kadar Geç Yakalanırsa O Kadar Ağır Geçer [ Douglas Ferrola ]

Geri