Günün sözü!!

Siz bana aptal hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, Ben de size mutlu bir insan göstereyim..

"Aldanma diye birşey yoktur ! Sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve İnsanı aldandığı değil, en çok güvendiği aldatır".

Aslında yanlış kadın yoktur. Sadece ters istikametten gelen erkek vardır. Çünkü aşk erkeğe yakışır, kadın zaten aşktır...

hayat catlak bardaktakı suya benzer ıcsende tukenecek ıcmesen de bu yuzden hayattan tat almaya bak cunku yasasanda bıtecek yasamasan da.

Kendinin ne olduğunu bilen insan, bazı kendini bilmezlerin, onun hakkında söylediklerinden etkilenmez.

İbn-i Sinâ

Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki..

“Bencillikle kirlenmiş sevgiler insanı mutlu etmiyordu. İnsan yüreği her türlü çirkinlikten tiksiniyor.”

Gelenin gideni aratmadigi tek yer victoria secret defilesidir

"Temiz kalpli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler".

EY İNSAN!
Kaf Dağı kadar yüksekte olsan da
Kefene sığacak kadar Küçüksün!!​

Ne kadarda ufalmış bedenin
Göz yaşıma sığdın sen...

Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur !

Hayır. Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi değil. Biraz canım sıkkın hepsi bu... Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim; özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu...
Umutluyum ama! isterseniz bakın gözlerime; ışıl ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık yakın... Biri tutuyor elimden diyor ki; "Sabret!" Bende var olan şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet..​

Herkes Herkesi Aynı Sevemez Dostlarım.. Kimileri Gururunun Yettiği Kadar Sever, Kimileri de Ömrünün Yettiği Kadar...

Eski sevgililerime 14 Şubat'ta kandil mesajı atıcam. Aşka gelmediler, bari imana gelsinler.. :)

Eski dost düşman olur ama eski düşman dost olmaz;Çünkü şu iki acı hiç unutulmaz;Anadaki evlat acısı,Düşmandaki kuyruk acısı..!

Ne yapıyorsun dedi.
Temizlik dedim
ay başına yemeni bağlamış,paçalarını kıvırmışsındır sen dedi?
Beline de yemeni bağladın mı?
O ne için?
Sıkınlınca göbek atmak için bağlıyolar sanırım..
Güldüm..Hayal gücüne bir kez daha aşık oldum :)

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni be...klediğim kadar.

Geri