Günün sözü!!

"Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, Ağzına dolar insanın.. Sussan; acıtır.. Konuşsan; kanatır"

Zaten Kelebeğin ömrü kadar güldürdün beni, onu da Papağan gibi tekrar tekrar konuşarak yüzüme vurduğundan beri tat bırakmadın bende.

bu topraklar(anadolu) çok mümbittir(bereketlidir)
çok hain yetiştirir

Madem sevmiyorsun o zaman sahip çık gözlerine ! Dönüp doLaşıp değmesinLer gözLerime ..

Gözlerini kaçırarak "seni hiç sevmiyorum" demekle gözlerinin içine bakarak "seni çok seviyorum" demek aynı şeylerdir..

Boş yere canı yanmaz insanın.. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, ya da bir fazlalık geçmişten gelen..

"insan ulasamadigi herseyin delisi, ulastigi herseyin nankorudur"

409e978039307d51bn6kn6xa1_1238739941.jpg

EvciL AcıLarım İçinde Seven ßir kaLbim Var...
SenciL DüşünceLer içindeyim Çok mu SenciLim :)

Yarayı bağlamaktan vazgeçen kabuk
biliyordur;
yarasından ayrı düşen kabuk
acır!

Kadinlar zayiftir ama analar kuvvetlidir.
-Victor Hugo-

"Ben anlatınca komik olmadı ama aslında komik" diyen adamın yaşadığı dram hiçbir yeşilçam filminde yoktur.

Dedeye Sormuşlar: Dede Küresel Isınma Hakkında Ne Düşünüyon.Dede Demişki Valla Gardaş Sobanın Yerini Hiç Bişe Tutmuyor ; )

Birisini unutmak zorundaysanız bunu sindire sindire yapın. Çünkü aklın zamansız öldürdükleri yürekte amansız dirilir.

her gece yüreğimin ayak uçlarına basarak gelip sokuluyorum yüreğinin yanına..seni ne çok sevdiğimi fısıldıyorum yüreğinin taa orta yerine..daha fazla anlatmak istiyorum ama 29 harf yetmiyor ki sana methiyeler dizmeye..bir dahaki sefere başka dillerden sesler çalıp öyle gelicem yanına..

b.b

Benim Gibi Niçin İnanmamış Diye,O Hem Cinsimi Yermek, Benim İnancım ve Yaşantımla
bağdaşmıyor, her Hangi Bir Şahsı Aşağılamak, Hakkı Kimseye
Verilmemiştir!..

Pir.H. Galip Hasan Kuşçuoğlu

şimdiye kadar acı çekmiş, örselenmiş, yitirilmiş olabilirsin...
hiç önemli değil, ben sana yeni bir hayat ya da yeni bir dünya vââd etmiyorum, ben sana tüm acılarını paylaşmayı ve onlarla birlikte yaşamanın mümkünlüğünü sunuyorum... bizler kendi aramızda bu duruma aşk diyoruz...

kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!

öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......
...
Eşit olsun diye......

kolun biraz altında...

Korunsun diye...!!!

KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!

Can Dündar

Geri