Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelme sevgili! Boşuna gelme, istediğin zaman rastgele bir sayfayı açıp okuyacağın kitap değilim ben! Ara sıra uğrayacağın bîr liman, canın çekince içeceğin bir kadeh şarap değilim! Üstünü değiştirmek için gelme, ben günah çıkarma kabini değilim...
Nikah Memuru: " Ali'yı Eşiniz Olarak Kabul Ediyor Musunuz ?"
Gelin : Evet !
Nikah Memuru : "Peki Siz Damat Bey Ayşe'yi Eşiniz Olarak Kabul Ediyor Musunuz ?"
Damat :"Evet! "
Nikah Memuru :" Ben De Evet Diyorum Ve 3 Evetle Uğurluyoruz "
Çocukluk, sadece doğumdan belli bir yaşa kadar süren bir dönem değildir ve belli bir yaşı da yoktur.
Çocuk büyür ve çocukca şeyleri bırakır.
Çocukluk hiç kimsenin ölmediği bir krallıktır...
Umuttur, kardelene boy verdirip güneşi görebilmek...Umuttur, bulutların arasından güneşin üzerine doğmasını beklemek ve Güneş yüzünü görmek...Umuttur,güzellikten istifade edebilmek...
Eğer biri sana parmağıyla güneşi gösterir ve sen de parmağa bakarsan aptalsın demektir. Eğer güneşe bakarsan daha da aptalsındır, çünkü güneş gözlerini kör eder. Senin bakman gereken parmakla güneş arasında uçan kuştur...