Günün sözü!!

Gelme sevgili! Boşuna gelme, istediğin zaman rastgele bir sayfayı açıp okuyacağın kitap değilim ben! Ara sıra uğrayacağın bîr liman, canın çekince içeceğin bir kadeh şarap değilim! Üstünü değiştirmek için gelme, ben günah çıkarma kabini değilim...

Parmaklarımı kırıyor sanki yokluğunun soğuğu. Bunların yanında beni seviyor musun soru mu ?

Üşüdüm dedim !..
Bir dakika, üstüme birşeyler alıp geliyorum dedi..
Nasıl ya, üşüyen benim ama dedim ?..Tamam işte, sen içimdesin ya dedi ; ısındım

Dünya güzel olsaydı doğarken aglamazdık hayat temiz olsaydı ölürken yıkanmazdık....

Nikah Memuru: " Ali'yı Eşiniz Olarak Kabul Ediyor Musunuz ?"
Gelin : Evet !
Nikah Memuru : "Peki Siz Damat Bey Ayşe'yi Eşiniz Olarak Kabul Ediyor Musunuz ?"
Damat :"Evet! "
Nikah Memuru :" Ben De Evet Diyorum Ve 3 Evetle Uğurluyoruz "

Düşene sevinme, zamanın sana ne sakladığını bilmezsin.
Hz Ali

her seven sevilenin boy aynasıdır..

sevmek, sevilenin o aynaya bakmasıdır..

özdemir asaf

ßiraz Sevinç ßiraz Hüzün : O Hayat İşte!Sevmeler Yalvarmalar : o Aşk İşte ! Şirin Şeker Tatlι ßişey : o Sen İşte! Seni Özleyen ßiri O ßen İşte !

Giremediğin Gönül Senin Değildir Gönül Yalnız Gönül Vermekle Alınır Gönül İstiyorsan Önce Gönlünü Vereceksin...​

Evet Düştüm Belki Bir Hayal;
Belki Güzel Bir Yüreğe Düştüm; Belkide Elimden Tutman İçin Düştüm ...

Çocukluk, sadece doğumdan belli bir yaşa kadar süren bir dönem değildir ve belli bir yaşı da yoktur.
Çocuk büyür ve çocukca şeyleri bırakır.
Çocukluk hiç kimsenin ölmediği bir krallıktır...

’’Edna St.Vincent Millay’’

Umuttur, kardelene boy verdirip güneşi görebilmek...Umuttur, bulutların arasından güneşin üzerine doğmasını beklemek ve Güneş yüzünü görmek...Umuttur,güzellikten istifade edebilmek...

Eğer biri sana parmağıyla güneşi gösterir ve sen de parmağa bakarsan aptalsın demektir. Eğer güneşe bakarsan daha da aptalsındır, çünkü güneş gözlerini kör eder. Senin bakman gereken parmakla güneş arasında uçan kuştur...

Bütün tutkular bize hata yaptırır; ama bizi en gülünç hatalara düşüren aşktır...

Ben canıyım cananımın, cananım bana can imiş

Es Seyyid Osman Hulusi Efendi

Tedbiri Al Deveni Ağaca Bağla Gider İse Allah'dan; Allah'dan Gelene Şükretmeli İnsan ...

"Yalanla Bataklık Arasında Hiçbir Fark Yoktur. İkisi De Dibe Doğru Çeker !"

Olαğαnüstü birşeydir aşk; "Siz bile kendinizi sevemiyorken, O sizi bir başkasına sevdirir..

Geri