Günün sözü!!

ℓσя∂;5228971' Alıntı:
Bir yalan ne kadar hızlı olursa olsun, hakikat onu yetişip geçer. [ANLAYANA :goz: ]

''Gerçek asla galip gelmez sadece düşmanlarının nesli tükenir''

Max PLANCK

(ANLADIM DOSTUM MERAK ETME):001_smile:

Sevmekten geri kalma, yapan ol, yıkan olma. Sevene diken olma, gülü incitme gönül.. Konuşmak bize mahsus, olsada bir güzel söz,
Ya hayır de, ya da sus, dili incitme gönül

yunus emre

Verme beni dünya ya değmesin namahrem eli..!!!
Benim sevdam sanadır bilesinvarlığını bildiğimden beri...!!!

Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.

Wikileaks'in Tamamen Gündemden Düşmemesi Nedeniyle Tüm Üniversiteliler Bu Pazar Sıra Dayağından Geçirilecek

"İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse ağaçlar da o kadar sağlam olur..."

Son Dakika: "Danimarkali çılgın çift uçaktan paraşütle atlayarak boşandı... "

”Attığın Tüm Zarlar Kaybettirdi Bana.. Hani Sen Benim Düş-eşimdin…”

Her derde bir deva bulunur. Lakin ahlaksızlık illetini iyi edecek bir ilaç yoktur. (Hz. Ali)

En Güzel Yemin Söz Vermektir. En Büyük İntikam Affetmektir. En Adi Söz Hiç Sevmedim Demektir. En Güzel Cevap Gülüp Geçmektir...

"Bu sααtten sonrα sende fırtınα bile kopsα; bende yαprαk oynαmαz".

Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.

Sabır İnce Ve Uzun Bir Çizgidir...Bu Cizgiyi Kıran Sonucuna da Katlanır....(PirAdam)

Önemli Olan Bi Omuza Yaslanmak Değil, O Omuzda Yaşlanmaktır...!

''Mutlu bir hayat yaşamak istiyorsan bir amaca bağlan, İnsanlara ya da eşyalara değil...''

SevgiDen Önce Gelir Saygı;Saygının Olduğu YerDe Elbet SevgiDe Olur ...

Hayatta mutlu olmanın tek bir yolu vardır. O da; 'Sevdiğini elde edemezsen elde ettiğini sevmeye çalışmaktır' !

Her yağmur damlası bir yeşil yaratmak içindir.Sanmasınlar yıkıldık,sanmasınlar çöktük.Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. Hz Mevlana........

Geri