Günün sözü!!

Hayatıma girerken ben farklıyım, beni başkalarıyla kıyaslama tanı diyenleri, yolcu ederken; sende onlar gibisin diyerek uğurluyorum. aslında kimsenin farkı yok kimseden... Farkı kimi biraz daha becerikli yalan söylüyor, Kimi biraz daha iyi oyuncuu !!!

Ne Azımsın, NeDe Çoğum, Ağrıyan Sol Yanım ...

"Gözün arkada kalacaksa marifet değildir gitmek"

Hiç birşey ayağınıza gelmez;
en azından iyi olan hiçbirşey...Herşeyi gidip almanız gerekir.

Nerde olsa bulurum bir lokma gülüş..Aç,açıkta kalmam biliyorum..Ama zaten ben acımdan değil..."Acın"dan ölüyorum..!!.

Orantısız güç kullanımı eleştirilerini değerlendiren Emniyet Müdürlüğü, toplumsal olaylara mudahale için "insanlı polis" timleri kurmaya hazırlanıyor...)

Bazi insanlar kafalariyla hissederler ve kalpleriyle düsünürler.

Çok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde hep senin kalacakmış gibi..

Erken yatana tavuk Çok çalışana inek Aklını kullanana çakal Kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor.

"Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar"
Bob Marley

O'nun ilk aşkı olmayabilirsin, son aşkı da; hatta bir tanesi de. daha önce aşık oldu, tekrar olabilir. Ama şu an seni seviyorsa daha ne olabilir ki? Tıpkı senin gibi, o da mükemmel değil ve ikiniz birlikte asla mükemmel olamayabilirsiniz. Ama şayet o seni güldürebiliyorsa, iki kez düşündürebiliyorsa -kabul edersin ki; insanlar hata yaparlar- onu seninle tutmaya çalış ve ona verebileceğin herşeyi ver. Seni günün her anında düşünmüyor olabilir ama sana kırabileceğini bildiği bir parçasını verecektir -kalbini. Yaralama onu, değiştirmeye çalışma, çözümlemeye kalkma ve verebileceğinden fazlasını bekleme. Seni mutlu ettiğinde gülümse, kızdırdığında fark etmesini sağla ve yokken özlediğini bil.

bob marley :sigara:

insanların yaptığı sahte paralar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır...

Para mutluluğu satın alır.Eğer paran varsa çalışmak zorunda kalmazsın,zamanı satın alırsın ve bu zamanı kendini mutlu edecek şeyler yaparak değerlendirirsin.

Albert Camus.

Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı, belki yalnızız. Ama bilinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız..

"Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır"..

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

Bir Erkeğin Yumruğundan Daha Serttir Bir Kadının Sözleri Biri Dişlerini Döker Diğeri Düşlerini...

Geri