Günün sözü!!

Uğruna ölünecek bir 'KADIN' tanıdım..Ve onu mutlu etmek için yalnızca "ANNE" demek yetiyordu...♥

" Sanki Aşk Sustu " Dedim ...
" Aşk Hiç Susar Mı ? " Dedi ...
" Sen Susuyorsun Ya " Dedim ...
" Ben Aşk Mıyım ? " Dedi ...
" Aşksın " Dedim ...

Sustu ...

Necip Fazıl Kısakürek ...

Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşıksanız ve gercekten iyi biriyseniz.. Hazırsınız.. Artık mutsuz olabilirsiniz..

Tanrım iyi insanlar çıkarsın karşımıza...

MutLu İken Söz Verme, Üzgün İsen Cevap Verme, ÖfkeLiysende Sakın Karar Verme, Yoksa Üzende Sen OLursun ÜzüLende ..!

İnsan bazı şeyleri kazanrken, çoğu şeyi kaybeder bilirsin. Hayatta öyle seçimler yapki kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin

Aklıma bile gelmiyorsun artık.. O kadar kalbimdesin ki ...
CEMAL SÜREYYA

ßazєn SusmaLıyım Diyorum Kєndimє.. SusmaLıyım ki Чürєğimin Sєsi Чürєğinє uLaşSın.. Bєni Duymamak... iÇin Dirєnєn kuLakLarın Bari Чürєğimi anLasın.. Bєn SusmaLıyım ki;Tüm zor CümLєLєr Sana KaLsın.. Konuşmak Çok Canımı Чaktı.. Susayım Birazda Canımı ЧakanLarın Canı ЧanSın....!

"Hoştur bana senden gelen, Ya hilat-ü yahut kefen, Ya taze gül, yahut diken. Kahrında hoş lutfun da hoş."

"Sus! dedim. Sadece nefesin yeter diye...Küstün... Alıp gittin nefesimi de..."

Sertlik ya kırar yada kırılır...

"garip değil mi ? bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz !"

Kalbinde zerre miktar kibir bulunan kimse asla cennete girmeyecektir

Ne ''ölünün'' αrkαsındαn konuşulur, ne de ''gidenin''. Çünkü hα ölmüştür, hα gitmiştir kαlαn için..

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.....

Bana 1 Nisan şakası yap. ''Seni seviyorum'' de. Muhteşem inanırım.. Nisan gitse ben koca ömür Bir'inde kaLırım...

Geri