Günün sözü!!

Mahremiyetin kalmadığı yerde iffet
İffetin kalmadığı yerde hürmet
Hürmetin kalmadığı yerde hilkat
Hilkatin kalmadığı yerde ise fıtrat bozulur.
Sevgi özgür kılar tutku tutuklar...
Tene batan gözden ne fayda insana
İnsan bu dünyaya sahip olmaya değil şahit olmaya geldi.

Kaygusuz Abdal

aşka düştüm, üstüm başım ''sen'' oldu..

Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer..

Dizlerimin üstünde yaşamaktansa, ayaklarımın üstünde ölmeyi tercih ederim.

İnsanoğluna konuşmayı öğrenebilmesi için iki yıl, dilini tutmasını öğrenebilmesi için altmış yıl gereklidir.

Öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım kırmızı mavi koseli yalnızlığımi serdim masaya manzaraysa ayrılığa sıfır ışte herşey hayır acılarımla iki lafın belini kırdık yokluğunda bir kuş sütü eksik yalnızlığım ve ben seni çok bekledik!

Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim
Oyunun adı hayat
Ba$r0Ldé bén
Yardımcı oyuncuLar séwqi a$k acı qéçmi$…
Sénary0 k0nusu
Hér$éyé Raqmén MutLu OLma Sanatı
wé 0yun bitti..
pérdéLér indi ı$ıkLar söndü
y0ruLdum ArtıK ! ! !

"Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır"..

marifet, can için sevgili aramak değil,

sevgili için can taşımaktır..

"Eğer hayallerinin yerini anılar almaya başlamışsa, yalnızlığın başlamış demektir."

"Nasıl ki bir damla mürekkep, bembeyaz bir sayfayı lekeleyebiliyorsa, tek bir kötü alışkanlık da, ahlaken mükemmel bir karakteri lekeleyebilir."

O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi cevirip; ''uzaklaşan hayallerimi takip et '' diyesim var..

Kasırga Olabilmek İçin Rüzgarın Sesine Kulak Vermelisin !

Bir bayana hanımefendilikten daha çok yakışan bir kıyafet, Ve onu zerafetten daha çok güzelleştiren bir makyaj yoktur..

l__artist_en_papillon_by_SoonshiL.jpg

güzel olan kelebek değil kanatlarıdır

Korkuyorum, birgün biri çıkıp "Ey İnsanoğlu!!!" diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Geri