Günün sözü!!

Toprağa Sordum neden ağlıyorsun diye... Yağmur beni terk etti dedi... Üzülme arkadaş sevdiğimizde bizi bırakıp gitti... Hadi ben ağlayım gözyaşlarım sana yağmur olsun... Sen sar beni kollarınla o yer bana mezar olsun...​

Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı...

Her İnsanın Aynalara Göstermediği Bir Yüzü ve Kimselere Söylemediği Bir Hüznü Vardır...

Bütün düşmanlıkların sevgiye dönüşmesi umulur. Fakat hasetten dolayı olan düşmanlık böyle değil.

Susmak ''Ya Sabır'' Diye Bilmektir...Öyle Bir Dua'dır ki, Yürekte Çınlar...Konuşsam Dilim Yanar Sussam Kalbim ...(N.F.K)

Bir Erkek Bir Kadına Baktıgında , Annesininde Kız Kardesininde bir Bayan Oldugunu Unutmayacak Kadar 'Asil' Olmalıdır

En Vefalı Dostumuz Gölgedir Ama O da Yoldaşlık Etmek İçin Güneşin Doğmasını Bekler..!

Ben, senin için 'belkiydim'. Sen benim için 'keşke'. 'Belki' seviyordur diye 'Keşke'lerim ısrarcı bu gece

Görmek, sonucu ne olursa olsun, görmüş olmanın bedeline katlanmayı göze almaktır.

Rast gele sevilmiş değilsin ki, rest çekilip gidilesin..!!

Kapitalizm Google'a ''apple'' yazıp ilk 450 sonuç içinde sadece 6 tane meyve resmi görebilmektir.

Unutma, Senin Küle Çevirdiğin Kalbe, Bir Başkası Üfleyip Yeniden Hayat Verir...!

Güzel sözler, petekten damla damla sızan bala benzer. Bunlar, insanın ruhuna tat verir.

Hep nefis çıkar karşıma,ölüp ölüp dirilsem,
İnsandan kaçmak kolay,kendimden kaçabilsem..."

Necif Fazıl KISAKÜREK

Mevlam İçin neyse Degerim,İşte ben O kadar Ederim...

Geri