Günün sözü!!

Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.

İnsanlar her zaman bir kahraman olamazlar ama, her zaman insan olabilirler .eğer isterlerse....

'Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır.
Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.'

Sigmund Freud

Garip Değil mi...Yüzüne Gülecek Kadar Dost Sandığın Kişiler....Aslında Arkandan Konuşacak Kadar Yüzsüzler....

Düşmana Belini Kıracak Darbeyi İndirmez İsen, Vuracağın Her Darbe Onu Kuvvetlendirir !

iskambil kağıdından kule yapmak kadar risklidir hayalleri gerçekleştirmek, ensende hissettiğin en ufak rüzgar bile tehdit eder tüm yaptıklarını ve her yıkılışta tekrar en başa dönmeyi göze alacak kadar cesaret gerektirir.

İnsanoğlu bencildir,onun bütün yaptığı arzularını tatmin etme yönündeki çabalarıdır.

T.Hobbes

İnsan da, hayvanlar gibi yabanidir. Tek farkı, dik yürümesidir.

'İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor'

Her kötülük döner dolaşır sahibini bulur

Ne, ibret yok mu bir bilse kızarmak bilmeyen çehren?/Bırak tahsili evladım, sen ilkin bir hayâ öğren.

Mehmet Akif Ersoy

Yanlış Bildiğin Yolda Herkes İle Yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda Tek Başına Yürü !

Dört yanı hüzünle çevrili kara parçasına "aşk" denilirmiş , Yüreğimin coğarafyasına düşünce anladım . .
C. Yücel

kim demiş gittiğinde ağladım diye ? Sadece yokluğunu fırsat bilen bütün tozlar, aralarında anlaşıp gözüme kaçıştılar . .
Yılmaz Erdoğan

Geri