Günün sözü!!

Mızrak çuvala sığmaz (girmez).
Herkesin gözü önünde duran, apaçık bilinen gerçeklerin gizli tutulması, örtbas edilerek yokmuş gibi gösterilmesi imkânsızdır.

Musa ol!Hakka yüksel!tecelli et de Tura.
Zulmet yıkılsın gitsin!Cihan garkolsun nura!

serdengeçti..

‎''İlaç göndermeye karar vermiştik Afrika'ya... Ancak hepsinin üzerinde ''tok karnına'' yazıyordu.''

(C.Bukowski)

İnsanın her nefeste iki defa şükretmesi lazım. Biri nefes aldığı için, diğeri verdiği için... Çünkü; verip alamamak,

İnsan bir fabrika olsaydı ne üretiyor olurdu?Mazeret...

Her bir nefes kadardır lisanım. Kelimeler kandırır göz aldanır amma dilde değil yureğimdedir ihsanım...Azat ettgim kadar hür,
sevdigim kadarsın canım....

Birisi Kalbini Kırdıysa Üzülme Çünkü Allah Der Ki; Ben Kalbi Kırıklarla Beraberim ...

Benim bildiğim bu dünyada hemen herkesin defterini dürmek isteyeceği en az bir kişi vardı. Tutupta cinayet işlememeleri asla bir cana kast etmeyecekleri anlamına gelmiyordu. Amel defterlerine bu günahı yazdırmamış olabilirlerdi , kabul..Ama bu demek değildiki gönüllerinden dahi geçirmiyorlardı böyle bir hevesi . İş...in aslı istisnasız hemen herkes bir an gelir birini öldürebilir . Ama bunu bilmez çoğu kimse , kabullenmek istemez . Taki beklenmedık bir hadiseyle gözleri dönene dek...

Erkek Sevdiği Kadını Üzmekten Sakınmalıdır. Gül Koklanır, Fakat Hırpalanmaz ! [ FUZULİ ]

İnsan genclıgınde canavardır...evcıllesmek bılmez canavar...ve insan yer..

Bakmayın Bu Kadar Hüzünlü Şeyler Yazdığıma... Ben Aslında Çok Gülerim, Ve Ben Gülerken Hiç Kimse Yalan Olduğunu Anlamaz ...!!

Hayatta üç çeşit insandan korkacaksın!!.. Dağdan inme, dinden dönme, sonradan görme..

Önüne geçemediğin tek şey kaderdir,Seni yaşama bağlayan herşey aslında bir mucizedir.Bugün yaşadığın herşey,dünden kalma sebeplerdir.Ve aslında
hayat dediğin;''Yaşayabildiğin kadar güzeldir.'' [Can Yücel]

. ‎'' İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil,prensipleri ve inançlarıdır. ''

. ‎'' Ne garip şey şu mutluluk: Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa da yetmez. ''

Dikkatım dagılıyor senı düşünürken...

Geri