Günün sözü!!

>Senin için ölürüm dediğinde bunun başkasının altında zevkten olacağını hiç düşünememiştim<

Ne ölmek nefessiz kalmaktır nede yaşamak nefes almaktır.. Yaşamak; sevmeyi,sevilmeyi hakeden birinin kalbinde olmaktır..

utanirdi burnunu göstermekten süt ninem,
kizimin gösterdigi kefen bezine mahrem
NFK

Seninle aynı fikirde değilim ancak, senin fikrini özgürce söyleme hakkını ölümüne savunurum" - Voltaire

Çin ipeği giysen dahi senin değerin eşşek kılı .

Sana öyle bir yar olurum ki, bana bin defa aşık olursun..Senden öyle bir ayrılırım ki kendini bin defa gömülmüş bulursun..!

Zenginlik ve güzellikle birlikte bulunan ihtişam geçicidir ve kolay zedelenebilir. Erdemse muhteşem ve ölümsüz bir servettir............

Ne İbrettir Kızarmak Bilmeyen Çehren ! .. Bırak Kardeşim Tahsili, Git Önce Edep,Haya Öğren ...
M.Akif Ersoy ...

Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı.
Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı bana.
Ne olurdu, seninle aram düzgün olsaydı da, bütün alemlerle aram açılsaydı, dünya yıkılıp yansaydı.
Sen beni sevdikten sonra malın mülkün değeri mi olur? Zaten toprak üstünde ne varsa hepsi de toprak olacaktır.
Alem O'nunla kaimdir ve O'nsuz olan hiçbir şey yoktur. O'nun rızası, rahmeti, bereketi ve tecellisi olmayan hiçbir şeyin değeri yoktur.

(Hz. Mevlana)

Çok düşünenin başı, çok sevenin saçı ağırır.

İtiraf ruha iyi gelir, orada yeni günahlara yer açar

Tüm parçalanmışlığımla bu benim güçlüyüm ! Ayaktayım ! Size kötü bir haberim var 'hayattayım'...

Geri