Günün sözü!!

Ozne olmayi birakip zamir oldum, edat oldum, yuklem oldum ama senin gibi ask ile ihanet arasinda baglac olmadim asla.

Çekil Ey Nefsim Çekil. Hakikate Perdesin. Hakikat Başka Yerde. Sen Bambaşka Yerdesin ...
Necip Fazıl Kısakürek ...

''Politika demek, kazığı atarken söylediğin nutukları, kazığı yiyenlere alkışlatmak demektir. ''

Kadınlar duyduklarına aşık olur, erkeklerse gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler ise yalan söyler.

O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi cevirip; ''Uzaklaşan hayallerimi takip et. '' diyesim var. . !

İçimi okuyorsun sen benim dedi Kadın. Adam tüm devrikliğim bundan zaten diye hayıflandı. Bir bardak çay, üç nokta ve öyle işte. He belki bir de sigara fena olmazdı yıldızların damarlarına aşıladıkları kaderin/kederin izahına.

Defalarca okudum bu gece bütün yazdıklarımı, seni üç nokta kadar anlatamadığımı fark ettim. E eksik kalmasın onca kelam ettik şiir de, yazı da sana dair. Kıçı kırık noktalama işaretlerini mi çok göreceğiz?

Al bak bu sana hiç kullanılmamış ve hiç anlaşılmamış;

(...)

Bahçemde bir çiçek yetiştirdim. Adını ızdırap koydum. SoLmasın diye durmadan suLadıLar..

Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metrekarelik yere sığmak zorunda kalacağını farketmeli insan.

Barmene fal baktırdım, 'Üç votkaya kadar her şey güzel olacak' dedi!

Eğer dünya tek bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu...
Napoléon Bonaparte

Eğer dünya tek bir ülke olsaydı, başkenti İstanbul olurdu...
Napoléon Bonaparte

Ne Yapıp Edip Bir Ayna ( Dost ) Bul Kendine !
Şems-i Tebrizi ...

Bundan böyle herkese hakettiği kadarım .

Umrumun çemberını daralttım , dışarda kalanlar kusuruma bakmasın .

.

Yαtαlαk bir hαstαnın yürümeyi istediği gibi istiyorum seni ; αzrαilin cαn αlmαyı sevdiği kαdαr seviyorum seni ;]

Anlamıştım....Ruhumu ateşe veren yazmak değildi ; O , bir türlü yazamadığımdı.....

İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi gibidir. 'Acısını o an yaşar, yokluğunu ömür boyu.

İkimizde aynı şeyi dùşünüyormuşuz meğer.. Ben seni, sende kendini..

Geri