Günün sözü!!

Kalp katılığı cok yalan ve hasetten Meydana gelir.

ben şimdi 'seni ölürüm de bırakmam' diyenleri kefenlemekle meşgulüm.. "

Testi taştan korkar ama o taş çeşme oldu mu, testiler her an ona gelmeye can atar. :)

Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.

Eskiden derdim ki;
İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün 'yapayalnız kalmasıdır'
Öğrendim ki; Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey:
'Yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır'

Cahil ile sakın latife etme Dili zehirli olduqundan qönlünü yaralar

Anlaşılması çok zordu...herkes birbirine büyük bir ihtiyaç duyduğu halde , yine de bir araya geldıklerınde birbirlerini boşluğa ve derin bir yalnızlığa atmak için adeta yarışıyorlardı..

İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlarda insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler. Kazanan hep mazeret olur.

Çok sevildiği için güzeldir sevilen
Ve sevilmeyen sevilmediği için çirkin.
Sen bu a ş k l a güzelleştin ya sevgili kaçarı yok artık gidişinin...

Giderken Arkandan Bakmam. Yani; Yüzünden Görmediğim Hayrı G*tünde Aramam...

KırgınLığım Lunaparkta unutuLmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atLı karıncaLar değiL, arkamdan dönüp duran dönme doLapLar!

Çok geç! Kokun değişmiş... Çok geç!SözLerin eskisi gibi bi çocuk kadar masum değiL... Çok geç! ...SabahLarı kaLkma sebebim değiLsin artık! Çok geç! Ruhun kirLenmiş tanımadığım izLer var üzerinde... Çok geç! Geç diyemeyecek kadar geçmiş zaman... Çok geç! GözyaşLarım kurudu ağLayamıyorum! Çok geç! Sana inanmıyorum!!! Çok geç! ...

Geçmez kara günLer gam iLe çiLe
eLinde değiLki edesin hiLe
yokuş şöyLe dursun....
düz yolda bile..........
adım başı yoruLunca anLarsın..arkadaş....

Her insanın düşündüğünü söylemeye, her dinleyenin de ona karşı çıkmaya hakkı vardır.

Bu zamanda az dostun olsun, daha iyi.Herkesle uzaktan hoş beş edip geçmeli.Can gözünü açınca görüyor ki insan, En büyük düşmanıymış en çok güvendiği.
Ö. HAYYAM

Kötülük etme fırsatı insanın karşısına günde yüz kere, iyilik etme fırsatı ise yılda bir kere çıkar.

Yemine bakıp insana inanılmaz, insana bakıp yemine inanılır.

Hayatından Silmek İstediklerini Gerçekten Sil, Çünkü Geri Dönüşüm Kutusunda Bekletirsen, Sistemini Yavaşlatır...

Geri