Günün sözü!!

Binlerce kilometrelik bir yolculuk bile, tek bir adımla başlamak zorundadır.

Yan ! Diyorum İçime !
Sadece Sen Yan !
Ve Dayan ! Diyorum Gönlüme ! ...
Herkes Mutlu Olsun ! Sen Dayan ! .....
AŞK Dediğin Ya Allah'Dan Gelmeli ...
Ya Allah İçin Olmalı ...
Ya Da Allah'a ULAŞTIRMALI;
YOKSA Yerle BİR Olmalı ...

Hayatımın en rahat yolculuğundayım tabii
Neticede gönlümden kalkmışım gönlüne gidiyorum
Bir yol var biliyorum!
Tesadüf o ki, yan koltuğum boş yine
Oraya her seferimde yokluğunu oturtuyorum…
:)

58632_435133920689_185615510689_4914395_8073352_n.jpg

Git bir taş ustası bul seyret. adam belki yüz kere vurur taşa. ama değil kırmak,... küçücük bir çatlak bile oluşturamaz. sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. işte o zaman anlarsın ki, taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekileridir...!!!!

Yαğmurdan kαçmαk isteyip şemsiye bulαmadığında sığınma kαlbime.. Benim yüreğime hergün kαr yαğıyo αrtık, Üşürsün.!!!

Dostumuzu Satmayız Para Pula; Dar GününDe Koşarız Yanına ...

Merhametten maraz doğar.
Bir kimsenin karşılaştığı kötü durum karşısında üzüntü duyar ve o kişiye yardımda bulunur, iyilik ederiz. Ne var ki, kimileri kendisine gösterilen bu yakın ilgiyi kötüye kullanır ve başımızı derde sokar.

Nıhayet siteye gırebıldım galıba oh beaa

Haykırdım ona aşkımı
Güldü ve benden küçüksün dedi
Aşkta yaşın önemi var mı ? dedim
Var dedi...
Ben senden vazgeçmem dedim
...............Çekil yolumdan dedi
Ölürüm dedim
Geber dedi
Son bir şey sorabilir miyim ?
Bilirsen seni sevmekten vazgeçerim dedim
Hemen sor defol dedi
Sordum ;
Madem aşkta yaşın önemi var diyorsun
Bana söyler misin aşk kaç yaşında ? ...
Sustu...
Ben de sevmeye devam ettim ...

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.

Kötü söz söyLeyen sadece ağzını kokutur derdi annem :)
ßiLiyorum ki samimi ve de art niyetsiz isen açamayacağın kapı yoktur..Sen çok cesur birisin güzeL özü olan hanımefendi.ArkadaşLığın bana onur verir :)

Her canlı kendine bir eş arar,taşların kalbi yok tur ama onlarıda yosunlar sarar.....

Bir insanın gözyaşının akmasına sadece soğan değil, bir 'hıyar' da neden olabilir

Taşıdığım hayallerim, söylenecek şarkılarım, paylaşılacak dostluklarım var,,Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük, gidene beddua edemeyecek kadar vicdanlı ve herkesi olduğu gibi kabul edebilen bir kalbim var,,Yüreğimi korkak büyütmedim ben,,Kaybettiklerim, dağıttığım servetimdir..!

Güzeli güzel yapan edeptir... Edepse güzel sevmeye sebeptir...

Eğriyi kendinde arayan, Doğruyu kalbinde bulur... Aşkına emekle yürüyen, Dermanı derdinde görür...

[ hz mevlana ]

Söyledikleri İle Anılır; Yaptıkları İle Kalır İnsan !

Geri