Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!

Taksimde Yılbasında Basına Bi Peruk Bide Zorla Mini Etek Giydirir Taksim Magandalarının Ortasına Bırakırım...Cıglıklarını Dolmabahçeden Zevkle Dinlerim :D

alırım elime testereyi önce kolarını keserim sonra bacaklarını ondan sonra bıcakla dilini sonra şişle gözlerini delerdim ondan sonra ölece bırakırdımm hiç bişi yapmazdım sonra

bayıltıp varile koyup üstüne de çimento dökerdim :sigara:

Şampiyonluk Macını İzletmezdım =)...Kederinden Ölür Erdem Bey :D

gözlerine şirınga saplayıp içindeki suyu cekerim sonra ayaklarının derisincen kanca ile tavana asarım boğazına kum torbası bağlayıp karsısında oturup ölmesni beklerim

1-Önce yavaşca diyaframının oldugu kısma bi bıcak saplayıp cıkarırdım nefes aLdıkca acı cekmesi için.

2-Gözkapaklarını keserdim böylece gözleri sürekli akacak ve bi süre sonra kuruyacak. artık göremez

3-Ayak parmaklarını koparırdım yürüyemesin die. artık hiç bir yere gidemez.

kısa keseyim biraz;

4-vodka ile ıslatılmıs bi havluyu midesine kadar sokardım ve ertesi gün cıkarmayı sabırsızlıkla beklerdim! Ve o havluyu cıkardıgımda mutlu son. elime içinde ne varsa gelirdi..

:D

damarlarına nitrik asit enjekte ederek gözünün önünde karnını deşerek acı cekmesini sağlardım sonra tırnaklarını çekip vücutuna jiletle yarık atıp içine tırnaklarını doldururdum baseball sopası ile tüm kemiklerini kırıp ayaklarına kum torbası bağlayarak suya atardım

direk vururdum beklemeye ne gerek:D:D:D

bol bol acı biber yedirirdim........... :)

Geri