Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!

aklıma dexter geldi.

bayıltır, masaya mıhlar, öldürmeyecek şekilde vücudunu parçalaya parçalaya adama gösterir, sonra da uzun sürede öldürecek bir zehir enjekte ederdim ki acıdan kıvranarak 4 kollu airlines la cehennemi boylasın, ha o esnada da parçalamaya devam ederdim:p

tabi kalbini hızlıca söküp kafasına fırlatmak da var ya baya yetenek isteyen birşey

:Dbnmde aklıma dexterin kardeşi geldi:D tüm kanı akıtıp cesedi parcalıo hedie pakedi yapıo:D

önce bi kurban keserim
sonra o kurbanın kanını bir kovaya boşaltırım.
kafasını kovaya sokacağımı sandığı esnada 1 el silah sesi duyulur.

bnm de aklıma karıncalarla ilgili bir film geldi. Herşeyi yiyp bitiriyolardı. koca bir cadde dolusu karıncaya seni hediye niyetine fırlatsam ,sende kaşınarak ölsen onlara mama olsan:p Fena fikir değil he

Gözlerini kör eder, kulaklarını duymaz kale getirir dilini keser kol ve bacaklarındaki sinirleri keser bırakırım öylece görmeyen duymayan tat almayan konuşamayan ve hissedemeyen bi insan zaten ölüdür....

akapunktur iğneleriyle felç eder, derisini yüzer ona bir güzel o deriyle ziyafet çektirir ondan sonra da ebola virüsü enjekte eder ne de olsa 2 dakka içinde feci bir şekilde ölecek şte 2 dakka sonra da orayı bir güzel benzin + çakmak la cehenneme çevirirdim.......

Welcome to hell

Kol ve bacaklarını bıçakla yüzüp(elma soyar gibi) aralarına tuz koyardım,sonra yüzdüğüm derilerle kesiklere baskı yapardım yeniden...

iğneli fıçıya atar göbek ata ata geberirken üstünede asit yağdırırdım.

öteki alternatif bir cihaz geliştirir o cihazla gerçek hayattan dövüş oyununa sokar bi güzel kombolarla döver son vuruş olarakta feci bir fatality yapar tekrar oynatmalarla internet sayfalarına forumlarına postlardım. VAhşeeeeeeeeet

Aaaaa ne kadar cici şey tatlı şey derim . Sonrada gel biraz soğuk bişeyler içelim derim ve içine arseniği attımmıydı cici cici gider diğer tarafa :D

o da gelirdi zaten çok cici ya...

önce uçaktan birilerine attırırdım sonra stinger ı alır ateşlerdim stinger vurunca tekrar hedefe alır tekrar ateşlerdim . sıkılınca bırakırdım düşçeği yere kazıkları koyardım. Kıç üstü düşerse 12 , göbeğe düşerse 6 kafaya düşerse 10 , gözler 15 , boğaz 16......gibi puan koyardım. altta gelecek kişileri de aynı muameleyle başkaları vururdu ve böylece dart benzeri yeni bir oyun ortaya çıkardı............

Stinger Dart:p

Tatlı yılanı deliğinden çıkarırmış. Ama bu da tutmassa gece yatarken boğazından içeri kaynar yağı dökerim bu sefer kurtuluş şansız 0 :D

Kafasının üzerinden tırla geçerim :D

KuLaqının Icıne 4 5 Tane SoLucan Sokarım..OnLarda Dırek ßeyın'e Doqru Gıder Ve ßeynını Yavas Yavas KemırırLer..ßöLeLikLe Can Çekişe Çekişe öLürsun..=)

sağlam bir telle etrafını saracak şekilde bağlarım ve o teli yavaşça mekanizmaya çektiririm.önce bacaklar ve kollar acı verici bir şekilde ama birer birer kopar. sonra da hala hayatta kalırsa akan kanı kendisine içiirim susamıştır diye, e yorucu iş şu ölmek. en sona da germeye devam eder kafası kopar. işte böylece kurbanımızın son molekülüne kadar parçalama işlemi bitmiş olur.

öteki alternatif ona ilaç içirir, rüyalar alemi ile gerçek hayat arasıda biryere koyarım. Sonra da ben azrail diyerek silah kukuleta ve elimde orakla ona cehennem garantili diyerek korku dolu anlar yaşatırım. Ve kafasına oragı da gecirdim mi işlem tamamdır

Geri