Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!

DiyeLim Ki' den YoLa ÇıkarSak...
icon10.gif

önCe SandaLyeye ßi GüzeL ßağLarım OrtiCanım:durdurun Sonra Kapıya Doğru Seni Çeviririm SandaLye yi SaßitLerim...Sonra ßi ipin ucu tetikte ßi ipin ucu Kapıda oLmak üzere Mekanizma Kurarım..ßöyLece KurtarıCın GeLince Kapıyı açınCa kaçma imKanın KaLmaz :durdurun

ßunu ßenmi Düşündüm :blink: Pardon OrtiCim
icon10.gif

önce elektrikli sandalyeye oturturum etkisiz hale gelince arabanın arkasına bağlarım süründürürüm sonra yine elktrikli sandalyeye oturtup başına ıslak sünger koyarım

bayıltıp canlı canlı gömerim
:durdurun:durdurun:durdurun

bambus agacina baglardim :melek gecede metrelerce büyüyor sabaha kadar yavas yavas cancekiserek ölürdü :melek

Geniş Bir Yatağa Ellerin'den Ve Ayaklarından Bağladıktan Sonra Ölene Kadar Gıdıklardım.

ölmek istiyor mu diye sorardım :)

her gün ölüm tehdtleri yagdırır arada korkutur ama asla öldürmez korku ile yaşamasını sağlardım :p

SandaLyeye ßagLarım eLLerinden AyakLarından ..ßaşından Aşağı ßi Sürahi Soğuk Su Döküp Direkt Elektrik Verirdim ...Çokmu Caniyim Ne (:)
ßen Kimseyi öLdürememki Ya Döverim ama öLdüremem :p

Ben affettim ALLAH a havale ediyorum derdim öldürmek hiçbirşeyi çözmüyor ne yazık ki

ilk önce öldürmeden kafa tasını acar bunu izlemesi sağlar yavaş yavaş yaşamsal olmayan organlarını alırdım ilerleyen saatlerde kafa tasına giden bütün damarlara elektronık bir kap ile kan pomplartırdım kafasını gövdesinden ayırırdım sonra bu sekılde butun olayı izlemesini sağlardım :p

Geri