Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!
uzun bi süre buhar makinesine kapatır ordan etleri parçalanıncaya kadar sürükler ve sonrada gözlerine asit dökerdim ve omuriliğini sökerdim :melek:melek:melek (afedersn sadece bi öldürme şekli :melek)
.ıçtığı yere kobra yılanı atardım içine kaçsın orda büyüsün yavrularınıda içinde beslesin sonra içinden çıkıp zehirleyip öldürsünler :durdurun sanırım çok fazla film izliyorum bu aralar
ayaklarıma benzin döksen sadece ayaklarım yanardı ki söndürmesi kolay olurdu
ben onu çin işkencesi aletlerden birine bağlar öldürmeden tüm kemikleri kırılana kadar işkence ederdim sonra bir güzel yalvarttırırdım ölmesi için . En sonunda da vücudundaki tüm noktalara acı verecek şekilde tasarlanmış bir başka aletele gebertir kanını alır boğazına boşaltır sonra "yunan ateşiyle"---roma ateşi de olabilir, suyla dahi sönmeyen bir ateş- de yakardım.
ilk önce kulaklarını keser eline verirdim daha sonra dilini daha sonra burnunu keserdim gözlerini oydukdan sonra ağzına sıkarak suyunu zorla yuttururdum daha sonra karını yarıp içersine tuz doldururdum inleyerek ölmesini beklerdim
ben kafasını basınçlı havayla delerim
tam bu konuya uygun düşeceğini düşündüğüm bir yöntem
my brute diye bir site var
karakter yapıp dövüştürüyorsun
beni dövmek isteyen buradan bir karakter oluşturup dövebilir mesela