Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!

Memlekettee Ne Potansiyel varmış Arkadaş:durdurun:durdurun

Herkez ölüm makinası gibi:D:D:D:D

Bİ SANDALYEYE BAĞLAR ÜSTÜNE BAŞINA BENZİNİ DÖKER SONRADA Bİ SİGARA YAKIP AĞZINA TUTUŞTURURDUM

hiç kimse işkence etmesini bilmiyo asıl işkence böyle olur okuyunda öğrenin

önce kıp kızgın sazç( yufka ekmek yapımında kullanılan tava vb bişey) bunu bilmeyenler için açıkladım neyse konuya dönelim dediğim gibi çok sıcak bı sazc adamın kafasını one düşecek şekilde ayarlarım daha sonra cellada kafasını vurdurum ve vucudunun başsız halini görmesini sağlarım son saniyelerinde...
bu çinlilerin kullandıgı bi işkencedir bi düşünün kafanızı kesiyorlar ve vucudunuzun başsız halını goruyorsunuz bilimsel açıklaması ise şu şekilde altdaki sıcak sazc kan dolaşımın devam etmesini saglıyor kesilen kafanın kesilen kafa 5 6 saniyede olsa dünya gözüyle kafasının vucudundan nasıl ayrı oldugunu gore biliyo

Memlekettee Ne Potansiyel varmış Arkadaş:durdurun:durdurun

Herkez ölüm makinası gibi:D:D:D:D

Bİ SANDALYEYE BAĞLAR ÜSTÜNE BAŞINA BENZİNİ DÖKER SONRADA Bİ SİGARA YAKIP AĞZINA TUTUŞTURURDUM

Adam Ya Sigara İçmiyorsa :hhmanD Seni HeraLde GüLmekten öLdürürdüm Hiç Acısız Bi ŞekiLde =)

buda eskı adanalıların ıskence şeklidir.
ilk önce adamın derisini bi güzel soyar ve guneşin altında bi güzel pişirir adamı adam olmez ama ınanılmaz acı ceker baktı adam pişmedi fazla tuzlu suya batırır batırır cıkartır ondan sonra bi güzel arı balını adamın vucuduna sürer ve eşek arıların içine atar ve arıların onu zevkle yiyip bitirmesini izler geri kalan kısmıylada atın arkasına bağlayıp sürüklerim ya çok acımasızım galıba

Saat Başı Bi BıçakLa Bi Yerine Kesik Atarım Kan Kaybından Ruhunu TesLim Eder =)

elini kolunu bağlar karnına çivili kazık sokarım 1 gözünün suyunu enjektör ile cekip damarına veririm diğer gözü ile olanları görmesini sağlarım daha sonra karnına 1 yarık acarım ve içine kapağı acık 1 şişe şampuan sokarım yarıktan içeri karsısına gecer vodka içerek can vermesini beklerim

Ben senin kadar acımasız değilim direk Kafana Sıkarım

Göz bebeklerini tırnak makasıyla keserdim . Daha sonra bakarız artık bizde işkence çok :D

eskiden uygulanan bişi
yere sabit yatırıp alnını su damlatarak bi kaç gün sonra delimresini sağlamak.Delirdikten sonra kat 1 kurşun alnının ortasına

aklıma dexter geldi.

bayıltır, masaya mıhlar, öldürmeyecek şekilde vücudunu parçalaya parçalaya adama gösterir, sonra da uzun sürede öldürecek bir zehir enjekte ederdim ki acıdan kıvranarak 4 kollu airlines la cehennemi boylasın, ha o esnada da parçalamaya devam ederdim:p

tabi kalbini hızlıca söküp kafasına fırlatmak da var ya baya yetenek isteyen birşey

Geri