Diyelim Kİ Üstündeki Senin Kanlın Ne Biçimde Öldürürsün!!

önce saçlarını kazırım usturayla. ellerini kollarını bağlarım. sonra buz gibi soğuk suyu 3 saniye aralıklarla 5 metreden kafana damlatırım. aynı anda ayaklarına tuz sürer keçiye yalatırım. dokunmam sana. gülerek ölürsün herkese nasip olmaz böyle ölüm dua edersin benim için:D

kulaklarını kesip sırtına dikerdim daha sonra ayaklarını yarıp tuz basarak acı çektirirdim ve boynunu kırarak oldürürdüm

önce üstünü çıkartırım ve bağlarım bi kova dolusu fareyi karnına koyar kovayıda kapatırım kovaya ısı veririm farelerde ısıyı hissedince kaçacak delik aramaya başlarlar tabi bulamadıkları için karnını kemirirler acı çeke çeke ölür gider

önce üstünü çıkartırım ve bağlarım bi kova dolusu fareyi karnına koyar kovayıda kapatırım kovaya ısı veririm farelerde ısıyı hissedince kaçacak delik aramaya başlarlar tabi bulamadıkları için karnını kemirirler acı çeke çeke ölür gider

bir filimde izlemiştim bu sahneyi:goz:

hiç uğraşmam gözünün içine baka baka alnının ortasına sıkarım...!:vur

aslında kanlıyı öldürmenin her şekli zevkli olur amaaa ben ya burnunu kanatıp piranha dolu bi havuza atardım ya da karnına bi kesik attıktan sora bal reçel benzeri şeyler dökerdim gerisini karıncalar halleder zannedersem ne kadar yavaş olur bilemem artık

hep kanlısı olsa ne olacak nerden bılecek nerede

kafasını kazıyıp jiletle adımı kazırdım sonra ötenazi ile öldürürdüm

hızar makinesi ile ortadan ikiye böler karsı karsıya oturtup fotoraflarını cekip sevdiklerine yollardım

ali06can aslanlar seni bekliyor hemde 4 tane birden acıktılar iyice hadi gir bakalım kafese

derini yüzerdim:cool::cool:

bir odaya kapatıp tüpü açar boğardım:aşk

buzluk iimiş bozulup çürümem hemde güzelliğim bozulmas:durdurun:biggrin

ben seni kafana çivi çakarak öldürmek isterdim:melek

Geri