Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaşlar benim bi problemim var yurt dışından bi yakınım bana k750i cep telefonu getirdi. fakat telefonu kullanamıyorum. biraz araştırdım IMEI numarası değiştirilmesi gerekiyomus. bunu nasıl yapabilirim yada yapan arkadslar varmı ücreti mühim değil ilgilenirseniz sevinirim

samsun d900i tam ekran wallpaper nasıl yapılır?

arkadaşlar samsung d900i kullanlar bilir. telefonla resim cekince arka pla olarak sectimizde tam ekran olarak gozukuyo ama bilgisayardan resim atınca tam ekran olmuyo.

bunu tam ekran olarak arka plan yapmanın bi yolu varmı?

e-mail değiştirmeyi nasıl yapabilirim yardım lütfen

yurtdışından telefon geldi ama e-mail den dolayı kullanıma kapalı eski bir telefonum var onun e-mail numarasını nasıl yeni telefonuma yükleyebilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk

IMEI yardım

arkadaşlar merhaba ben telefonumu 2 sene önce aldım fakat saolsun telekom daha yeni kaçak olduğunu farkediyor ve 21 in de kapanacak telefonum bende eski telefon var kullanmadığım onun IMEI numarasını nasıl benim telefona aktarabilirim programı varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

i mei ikizledinmi yakalnıyosun artık hemen

cep tavsiye

slm arkadaslar nokia 5610 almayı düşünüyorumda telden anlayan arkadaslar telefon hakkında yorularını yapabilirlerse sevinirim birde sizin bana önerebilceniz baska bir tel varmı btce 500 650 arası teşekkürler

e1dv7l.jpg

qsmkus.jpg

Özelikleri

a2q2b6.jpg

wbpeyv.jpg

Samsung d950 al bence :D

Telefonun içinde kiristal berraklığında ses veren bi chip var o yüzden ses kalitesi mükemmel...

Bunun yanında kutudan çıkan kulaklıkta olayı tamamlıyor zaten...

bu telefonlar özellikle müzik dinlemek için yapılıyor onun için hafızasının ne kadar arttırılabildiğine bi bak bu baya önemli bunun dışında ses kalitesi olarak nokianın bu serisi oldukça beğenildi ama wi-fi desteği olan bi telefon baksan daha ii olur gibi artık heryer bedava internet bağlantısıyla dolu nede olsa biraz beklersen bir kaç telefon tavsiyesinde bulunabilirim...eğer istediğin bi marka varsa belirtirmisin ona göre yardımcı olalım...

ayrıca samsunglara pek yanaşma derim çok fazla nazikler ve her an bozulmaya hazırlar nokia sağlamlık ve şarj süresi olarakta oldukça iyi..

bu telefonlar özellikle müzik dinlemek için yapılıyor onun için hafızasının ne kadar arttırılabildiğine bi bak bu baya önemli bunun dışında ses kalitesi olarak nokianın bu serisi oldukça beğenildi ama wi-fi desteği olan bi telefon baksan daha ii olur gibi artık heryer bedava internet bağlantısıyla dolu nede olsa biraz beklersen bir kaç telefon tavsiyesinde bulunabilirim...

teşekkürler dostum benim çin müzik öenmli öle net flan pek takılmam telden hafızasıda 4 gb artırılabiliyormus

tercihim nokia veya sony ericsson

gecen spor salonunda bir alman arkadasin elinde ince,kirmizi renginden dolayi bayagi dikkatimi cekmisti,memnunmusta bu telefondan.ben nokiayayi herzaman tavsiye ederim arkadasim

hocam senin söylediğin bu telefonda gayet iyi ama eğer biraz daha para verebilirim dersen sana kesinlikle bu telefonu öneririm 8 gb dahili hafıza var alette valla bende bundan alcam galiba N81:durdurun

нαутα;2922129' Alıntı:
tsaolasın yarın alıyorum :D

telefonu alıp kullandıktan sonra fikirlerini buraya yaz da bizde öğrenelim

okadar yorum yaptım merak ettim şimdi...:durdurun

N85 al kanka bence:D

Geri