Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
SMS leri PC ye kopyalamak..(?)

Arkadaşlar cep telefonumdaki sms lerı pc ye nasıl kopyalayabılırm. telefon ve PC baglantı kaplosuyla bısey yapamadım. baska bır program mı gerekıyor? Marka 6610. Yardım edersenız sevınırım yoksa tlf nu kullanamayacagm. Teşekkürler.

bende nokya n99 var amaa klonlandı nasıl açabilirim telsimi çalıştırmıyor yardımcı olursanız sevinirim

bende anycool t818 var tv lı cıft hatlı baya guzel telefon kullanıyorum onada bak ıstersen

istek samsung u600 ses açma kodu bulabilirmisiniz????

ya bana samsung u600 un ses açma kodunu bulabilirmisiniz bi türlü bulamadım bulursarsanız sevinirim

hafıza kartııı

hafıza kartım 512 mb lık ve parametre hatası verıyor telefonum kulanamıyom bılgısayarda hıc bısıy yapamıyomm acıl yardımmm ,:victory

ya moderator falan yokmu su sorunumu cozcekk

d500 için

arkadaşlar d500 kullanıyorum ama pm file manager için cd yi kaybettim format attım ve şimdi tekrar teli blgisyara bağlamak için bu cdye ihtiyacım var ama bulamıyorum elinde driveri olan var mı bana bi yardım etseniz ayar oldum ya şimdiden teşekkürler

Telefonum calındı bana yardım edin

bana yardım edin imei nom:359775019404452:(:(:(:(:(

Telefonunyerini bulabilecek varmı acaba ?????????????????????????

Tel lazımsa söleyin

ya chip esden bulan varsa solesin yani yardım istiyom şurda hack lar varsa yardım etsinnnn

savcılığa haber verdim ama sizede soruyum dedim

telefonu çalınanlar bu verecegim numarayı bir yerlere kaydetsinler
TELEKOMİNİKOSYON KURUMU BAŞKANLIGININ 0 312 232 23 23 BU NUMARAYI ARASINLAR TELEFONLARI KOMPLE KULLANIM DIŞI KALSIN AYRICA TAKİP EDEREK BULUNABİLİYOR

Kolerax Içim Arşivleri Aradım Numarayı Buldum Kimsenin Işine Yaramaz Diyue Düşünmüştüm Ama Yaradı Galiba Faydalı Olabildimse Ne Mutlu Cevahir42

telefonu çalınanlar bu verecegim numarayı bir yerlere kaydetsinler
TELEKOMİNİKOSYON KURUMU BAŞKANLIGININ 0 312 232 23 23 BU NUMARAYI ARASINLAR TELEFONLARI KOMPLE KULLANIM DIŞI KALSIN AYRICA TAKİP EDEREK BULUNABİLİYOR

Kolerax Içim Arşivleri Aradım Numarayı Buldum Kimsenin Işine Yaramaz Diyue Düşünmüştüm Ama Yaradı Galiba Faydalı Olabildimse Ne Mutlu Cevahir42

olmuyo malesef ya yardım edin gitti e250 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Çalıntı cep telefonu bulma konusunu polis çok ciddiye alıyor.

Nedenini bilmiyorum ama Belki de teknolojik olarak kullandıkları bir yöntem yardımı ile her çalıntı telefon bulunuveriyor.

Bu nedenle bence bir dilekçe vererek telefonunuzun bulunduğunu bildirin. Boşuna emek ve zaman kaybı olmasın. Çünkü ilk verdiğiniz başvuru dilekçesini bir dosyaya koyup kaldırmayacaklar; üzerinde uğraşacaklar.

cep telefonum gormuyor bılgısayar da bıcımlendırmeye calısıyom parametre hatsı verıyorr

birader benim telefon tamire gitti.sistemini tekrar yüklemişler güzel olmuş ama tek sorun bluetooth çalışmıyor. ne yapmam gerek.(markası nokia 3230)

Pantech pg 8000 için oyun istiyorum varmı arkadaşlar

Pantech için java varsa bana yollayacak warmı??????????:vur:vur:vur

ya yokmu hiç kimse bula bilcek olan

Telefonunun modelı ney..Ve neden senın ıcın bu kdr onemlı...

Geri