Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Telefonunun modelı ney..Ve neden senın ıcın bu kdr onemlı...

Herhalde ßi anda kendini poLis Zannettin Sorduqun Soruya ßak Hey Allahım Ya.! Adamın Cep Teli Samsung e250 Yazmış Oraya.! Senin Telin Kaybolunca Amann Boşvermi Dersin?? yokk Herkes qibi Sende eLinden qeLdiqince Peşine düşersin öyLe koLay aLınmıyo cep Telleri...​

Samsunq Müzik Gösterim Hatası?!

Arkadaşlar Bnm Samsunq e-250 telefonum war kart okuyucudan attıqım bazı şarkıları qöstermior.ayrıca sadece bende deil Dier arkadaşlarda da öle.Bi Çözümü Varmıdır Acaba?. Hee Bide Karta Nası Girdiyse Truva Atı Girmiş Nod32 Silemior?Onu Nası Halledebilirim.Şimdiden Teşekkürler:victory

YedekLenmiyosa Copy Paste Yap :-D

kLasörLerde Cok DeğerLi Ya Sanki Snoop Dogg'un GörüntüLeri Var :-D

samsung e 250 virus den etkilenmez.
symbian işletim sistemi olanlar etkilenir.

Bende de bir müziği açmamıştı.Formatını değiştirdim ".wma"uzantılı yapmıştım çalmıştı.Belki virüsden de olabilir.

Samsung d500 e oyun ve tema nasıl atılıyor.Bluetooth dan almıyor.

Cep telefonu çalınanların polise gitmesine gerek kalmadı. Nasıl mı?

Hırsızların, kapkaççıların, dolandırıcıların ve gaspçıların hevesini kursağında bırakacak olan bir mekanizma var. Ancak birçok vatandaşın bundan haberi yok. Emniyet de, kendi birimlerini uyararak bu mekanizmadan haberdar olunmasını istedi.

Mekanizmanın işleyiş şekli şöyle:Herhangi bir sebeple telefonunu çaldıran bir kişinin, daha karakola gidip şikayette bulunmadan önce, Telekomünikasyon Kurumu’na bağlı Bilgi ve İhbar Merkezi’ni hemen araması gerekiyor. Kısa adı BİM olan Bilgi ve İhbar Merkezi’ne ücretsiz olan 444 9 777’yi veya 0 (312) 232 23 23 numaralı normal telefonu arayarak ulaşabilirsiniz. Merkez, 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor.

Şu bilgileri yanınızda bulundurun

Telefonunuz çalındığında söz konusu ihbar hattını aradığınızda, ihbar ettiğiniz numaranın size ait olup olmadığını teyit etmek için bazı sorular soruluyor. Bu sorulara doğru cevap vermeniz halinde, telefonunun size ait olduğu kesinlik kazanıyor ve onay vermeniz halinde telefon, haberleşmeye kapatılıyor. Bunun için TC Kimlik Numarası, Cep telefonunun İMEİ numarası, ad ve soyadı, diğer kimlik bilgileri ve annenizin kızlık soyadını bilmeniz ve ilgiliye iletmeniz gerekiyor.

Eğer henüz hiç kullanılmamış telefonlarınız, satış mağazasında iken çalındı ise, çalan kişilerin, söz konusu telefonları satmasını ya da kullanmasını engellemek için, evrakla birlikte BİM’e doğrudan müracaat etmeniz gerekiyor. İhbarda bulunabilmek için firma yetkilisinin kimlik bilgileri, firmanın vergi numarası, çalınan cihazlara ait fatura nüshaları, kolluk kuvveti tutanağı belgelerinin bir dilekçe ekinde sunulması gerekiyor.

“Çalıntı cihaz” mesajı

Her iki durumda da, ihbar işleme konulur konulmaz söz konusu telefon cihazları bloke edilecek ve IMEI numarası sorgulamalarında “çalıntı cihaz” mesajı gönderilecek. Böylece çalınan telefon hırsızın elinde kalacak!

beyler 2.el tel alcam önceden tamir edilip edilmediğini nasıl öğrenebilirim??? acil cevap lütfen

7610 sms sorunu

sa arkadaşlar bende 7610 var ve bana gelen smsleren fazla 3 gun acılıp okunabiliyor ve 3 gunden sonra bu smsler acılmıyor lütfen yardım edin format dahi attım telefona ama işlemedi

ah ah bide ben bilsem bide bende war e730 pişman oldum walla alacama...bulursan banada haber at kanki...kolay gelsin

usta benim 6670 nokia da bluetooth'u açmaya çalışıyorum bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diyor ne olacak şimdilik saol

Geri