Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
telialdım arkadaslar gercekten ses kalitesi süper görnüş falan cok dikkat cekici herkeze tavsiye ederım

kardeş ben telefoncuyum yapıorumda o işi yasaklandı şimdi yapıorum yoksa bitelinin modeli ne yüksek bir modelse sadece abone merkezlerinden pasaportla yaptırabilirsin ama düşük bir modelse&samsung modeli ise olur bende var programı ama sende box felan olması lazım yoksa yapamzsın...anladın telin modelini yaz seni yönledireyim ok..

IMEI yardım

Arkadaşlar samsund E250 telefonumun sesini arttırayım derken yanlışlıkla format atmışım
IMEI silindi tekrar nasıl yükleyebilirim acaba lütfen yardım edin

arkadasım format atınca hıçbır telefonun ımeı kodu sılınmez.sen aklınca ımeı klonlamayı ogrenmek ıstıyorsun yalana gerek yok acıkca yaz belkı yardım etmek ısteyen cıkar belkı.................

samsung sgh-x150

slm
bi tane samsung sgh-x150 telefonum var
2 yıl önce aldım
telefon kilidi diye bi şifre var ama nedir bilmiyom
hiç kullanmadım, değiştirmedim de yani
şimdi lazım oldu orjinal şifresi nedir bilen var mı
anlayan varsa acil yardım pls
(denemediğim şey kalmadı)

fabrika çıkışında 12345 yada 00000 olması lazım hatırladıgım kadarıyla

harikasın dostum
doğru şifre ''00000000''
sağol ingilizce hocam :))

iyi güzel de
arama engelleme seçeneklerinde
bu şifreyi kabul etmiyo
''yapılamadı''
diyo??

Arama engelleme hep aynıdır. Sonradan değiştiyse bilemem.

O da 1234.

Operatör 1234 diye ayarlıyo.

arkadaşım ilk önce slayt ı şoyle yaparsın:
fotograflar ve videolar a gir ordan sag tıkla ve klasörler var ordan fotolar nerdeyse orayı sec hafıza kartında mı yoksa telefonun hafızasındamı sonra fotgrafa slaytı başlat de tmmdır.

Benim telefona mesaj geldi işte cart curt kayıtsız diye...
ben de mesaj yollamadım ve kayıt ettirilmesini bekledim ama ne ses var ne seda...

ben de şöyle birşey düşündüm...
acaba imei kodunu maskeleyen ya da değiştirebilen bir program var mıdır ama imei kodunun devreye giden her bir yolun kodu olduğunu biliyorum... :(

Ya da firmware update ile bu kodu değiştirebiliyor muyuz? Değiştirsek de update ile gelen yeni imei kodu Türkiye de kayıtlı oluyor mu?
Olmuyorsa bu yetersiz telekominikasyon kurumu artık işletim sistemi kullanan telefonları sınırlamış mı oluyor.... :(

Yani Update yapılamayacaksa işletim sistemi olan telefonlar da stabil olmaya mı başlayacak... :(

Neyse Konuma geri döneyim... var mı bunun bi hal çaresi?
Nasıl Yaparız Nasıl EDERİZ? :( :( :(
arkadaşlar benim tel açılmıo imei noyu bulmak için *#06# yapırm tel yanlış kod dio vede ö.dilerim arkadaşlar dediğim için 12 yaşında ve bilmiorm yardım ederseniz sevinirim rica ediorm vede telimin modelini bilmiorm ama çok kötü kamerası fln yok nası bulabilirim imei no yu omuo dedikleriniz lütfen yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:s:s:s:s:s

Samsung D500 yardım

Bende D600 ün data kablosu ve cd si var.Ama şimdi D500 kullanıyorum data kablosu D500 e uyumlu ama Samsung Pc Studio programında sadece SGH D500 yazıyor işlem yapamıyorum.D600 de işlem yapabiliyorum.Acaba D500 uyumlu bir pc studio mu gerekiyor?Eğer elinizde varsa link atabilirmisiniz.Ya da nasıl çözebilirim bu sorunu....?:vur

Geri