Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Peki D500 için pc studio yu nerden bulacağım.

N95 Navigator yardım

Arkadaşlar benim tel N95 8 gb ben bu telefonun navigatorunu kullanamadım bir türlü, detaylı bir Türkiye haritası bulamadım Navturk'ün haritasından haberdar oldum ama onuda bulamadım, operatorler mi desteklemiyor ben mi kullanamıyorum anlamadım bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi ?

Her hangi bi nokia shop a gidersen onrda navigasyon yükletebilirsin... Ayarlarınında Turkcell falan yapar..

arkadaşım telefoncular hallediyor. aldığım yere başvurdum, başka bi telefonun imeisinide götürdüm yanımda. diğer tlfin imeisini çaktılar. oldu bitti. kolay gelsin size

nokia pc suite yardımm

arkadaş normalde windows sp2 kullanırken pc suite kullanıodum ma sp3 geçtim artık kullanamıyorum program sp2 destekliyor sp3 de çalıştırabilmem için ne yapam lasım programı kuroyorum ama kablo tanıtmaya geldiği zman hiç ilerlemiyo yardımcı olursanız çok sevinirim

Çin malı kaçak nokia n99i almayı düşünüyorum. Şu televizyonlu telefonlar var ya. Satıcı vatandaş telefonun kapanmayacağını kapansa bile 10 ytl'ye açtırabileceğini iddia ediyor. Siz bu duruma ne diyorsunuz?

LG KE500 Help PLs AciL

Arkadaşlar LG Nin LG KE500 Modeli VAr Bend eYanlız Bunun Sesi Kısık Ve Sesinin YükseLtiLmesi İçin Bir Codu VArmış Bana Bu Konuda YArdımcı Ola Bilecek VArmı Varsa şimdiden teşekkürler beklemekteyim.. :saskin:saskin:saskin:saskin

Yardım edecek Yokmu Yaaa :S

philips 960 telefon cam driver

arkadaşlar elimde bir tane philips 960 var web cam olarak kullanmak istiyorum ama driverini hiçbiryerde bulamadım elinde olan varmı?

ilginize teşekkürler

usta benim 6670 nokia da bluetooth'u açmaya çalışıyorum bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor diyor ne olacak şimdilik saol

bi hard format at düzelebilir olmazsa bi tamire ver 30 ytl ye fln hallediolar

beyler 2.el tel alcam önceden tamir edilip edilmediğini nasıl öğrenebilirim??? acil cevap lütfen

telefonların vidalarının birinin üstünde mutlaka bi güvenlik etiketi bulunur eğer öyle bi etiket yoksa daha önce açılmıştır

Black Berry (çözüm lazım)

Arkadaşlar Beniğm Yardıma Ihtiyacım Var Lütfen Yardımcı Olun: Konu şu Black Berry 7200 Var Elimde Ama Sim Kilitli Nasıl Açabilirim Nasıl Kullanabilirim Farklı Bir Operatöre Aitsim Kartla Kullanmakj Istiyorum!

İstanbul da oturuyorsan sirkeci tarafına git rahatlıkla kırdırabilirsin... Yalnız kırdırma işlemi yaptıktan

sonra cihaz garanti kapsamı dışında kalır bilgin olsun..

SLM burada emek veren herkese teşekkür ederek bir sorunumdan bahsetmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim! ben de blackberry 7100g model ne derseniz cep bilgisayarı ya da telefon herneyse bu aygıtı farklı bir sim ile kullanamıyorum sim kilidini nasıl kırabilirim ya da ne yapmalıyım??? şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşım topik açmışsın cevabını verdim aşağıda şimdide burda soruyorsun :S Bi karar ver

artık...

yardım nokıa ayarları

Arkadaşlar bende nokıa 5300 var avea hat kullanıyorum
wap paket veri ayarlarını nerden alacağımı söyleyebilirseniz sevinirim umarım konuyu doğru açmışımdır lütfen yardım acil bekliyorum:vur

# Menü/Ayarlar/Yapılandırma ayarları/Kişisel yapılandırma ayarları/Seçenek/Yeni ekle/Web

# Hesap ismi: AVEA GPRS WAP

# Anasayfa: http://wap.avea.com.tr

# Kullanıcı adı: wap

# Şifre: wap

# Tercih edilen erişim noktası kullan: Hayır

# Erişim noktası ayarları:

# Yakın kopya: Etkinleştir

# Yakın kopya adresi: 213.161.151.201

# Yakın kopya bağlantı noktası: 8080

# Veri taşıyıcı: Paket veri

# Taşıyıcı ayarları:

# Paket veri erişim noktası: wap

# Doğrulama türü: Normal

# Kullanıcı adı: wap

# Şifre: wap

# Menü/Ayarlar/Yapılandırma ayarları/Kişisel yapılandırma ayarları/AVEA GPRS WAP/Seçenek ->Etkin kıl

# Menü/Web/Ayarlar/Yapılandırma ayarları

# Yapılandırma: Kişisel yapılandırma

# Hesap: AVEA GPRS WAP

Veya Buradan ayarları telefonuna mesajla isteyebilirsin

http://www.avea.com.tr/mps/Portal?cmd=staticwapsetting&lang=tr&pagemenu=ilave.telefonayarlari

bende bı g500 kullanıcısıyım ve bı kac sorum var mesela parmak ızı olayını guvenlık amacıyla kullanabılen varmı 2. olarak herkes g500 de calısabılen programalrı falan buraya lınk atarsa cok ıı olacak 100lerce java oyun bldum ama nerdeyse hıcbırı calısmıyo

Geri