Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
bende aldım cok guzel ama program falan zor ıs

ownskin.com a gir temanı kendin yap kolay gelsin kardes

İphone türkçe menü

iphone almayı düşünüyorum. Türkçe menü yükletebilir miym?

nette ararsan bıcok turkceye cevıren yer var cuzı rakamlara ama bence bekle resmı olarak satısa cıksın ole al.bende almak ıstıyorum ama sımdı satılanlardan alıp ılerde resmı olarak gelınce elde patlar dıye korkuyorum. sonucta bayagı pahalı bısey saglıklı yoldan almak en ıyısı.

bıde suan satılanların versıyon yada uygulama yuklerden sorun cıkıyomus dıye duydum.

bende seninle aynı sorunu yaşıyorum nasıl ulaşama nuamaralarımı kopyalamayı yaamıyorum yardımcı aolursanız sevinrim

ben 1,5 aydır kullanıorm bence süper bir telefon bi kötü yanı war oda program işi yoksa süper bir telefon görünüş we kullanılırlık açısından bütün telefonlardan önce bence alıcaksan şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
ben 2 gb memory card ile 700 e aldm

telefonu normal olarak açın önce biraz bekleyin açıldığına emin olun daha sonra aşağı yön tuşuyla rehbere giriyo benimki sonra seçenek tuşuna yani soldakine bas 9 kere aşağıya in seç'e bas tekrar sonra tekrar bir kere aşagıya bas sim kartına kopyalar eğer olmazsa tek çaren bir data kablosu al nokia pc suite programını indir nokianın sitesinden oradan data kablosuyla bilgisayara bağladığında telefonu direkt bütün rehberindeki numaraları kesin görürsün kolay gelsin

Ben Telefonu 3 Aydır Kullanıyorum.tr Ye Gelmeden öncede Takip Ediyordum.gelir Gelmez Aldım.ben Teli 580 Ytl Ye 1gb Kart Ile Aldım.
Telin Kızmızı çizgilisi Daha Karizma.maviyi Planlamıştım Ama Mavi Rengi çok Mat.
Kızmızı Ise çok Canlı Kanlı.
Telefon Ses Olarak Tartışmasız Liderler Arasında...
çok Kuvvetli Sesi Var.hemen Ilgi çeken Bir Kişiliği Var.ayrıca Kimine Göre Tek Eksiği Symbian Olmaması Olabilir Ama Bu Telefona Flash Bile Yakışmış.
Telefonu Pc Ye Veri Aktarma Olarakta Bağlaya Bilirsiniz.
Anında Pc Telefonu Flash Bellek Zannedip Tanıyor.
Malzeme Kaliteside Güzel.nikel Alaşımlı Sağ Sol Tuşu Ile Menü-radyo-müzik çalar Arasında Gezebilirsiniz.
Telefonun Melodilerini Arkadaşım çok Beğendi özellikle 6.mesaj Sesi Tam Metalcilere Göre.
Ama Lisanslı Olduğundan Başka Bir Yere Gönderemiyorsunuz..

Ekran 17 Milyon Renk! Video Resim Görüntülemek Zevk Veriyor.
Kamerası Oldukça Dahiyane..auto Focus Flaş Ve Fazlası..
Telefonu Alacak Olan Varsa Gözü Kapalı Tavsiye Ediyorum...

kardeş ben yükleedim pc sucare ye giriyorsun ve uygulamaları açıyorsun yüklücen oyun pc nin neresindeyse buluyorsun ve orada ok işareti var ona tıkla ve uygulamalara otunu yükle çok basittt

Telefonda okunabilecek türde kitaplar nasıl yapılıyor?

Arkadaşlar uzun zamandan beri aklımı meşgul eden bu konuyu sonunda forum ahalisine sormaya karar verdim.Telefondan okudugumuz cep kitaplar nasıl yapılıyor ve yöntemi nedir. Bunun için paylaşabileceğiniz bir prog veya biraz bilgi kırıntısı var mı. Varsa sevinirim

Arkadaşım Telefonuna Ofis Süit Yada Pdf Reader Kurulu Ise Yüklediğin E Bookları Bu Programlarla Okuyabilirsin Telin Modelinide Yazmamışsın S60 Ise Işn Kolay Yaninokia 6630 N70 Gibni Modellerse

Motorola L7 Oyun ve tema lazım.

Arkadaslar Motorola L7 ye oyun ve tema lazım.Yardım edersenız Sevırnım.Şimdidein tesekkurler

bende pc suiteyi yapamıyorum en az 10 kez silip yükledim olmuyo ben kabloyla (CA-53) telefona bişeyler atmak istiyorum ama YAPAMIYORUM.bilen varsa yardım edebilirmi.Benim telefon n70 kablo CA-53 ACİL YARDIM EDİN

ben e-950 aldım nokia almadıgıma cokk pişmanım bence nokia n73 al cunku ben onu alacam... samsung alma...

D900i ,N70 ,N73 ,N95 ,N95 8GB , N80 , N81 én qöZdé TéLéfonLâR BunLâR ;)

Samsung SGH E 250 icin turkce dili

Arkadaslar lutfen Samsung SGH E 250 icin turkce dilini verebilirmisiniz ?

haydi iyi eglenceler :D

Geri