Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
kardeş cok saol daha bulursan buraya yazabilirsin tesekkür ederim

Selam Benim Telefon 6630 Yurtdişindan Geldi Gümrükten Kayitlari Falan Yapildi Fakat Som Blok Engeline Takildik Hani Bir Ara Türkiyede De Vardi Türkcell Hatla Beraber Alanlar Telsimi Kullanamiyoduya Aynen Onun Gibi şimdide Sim Blok Engeli çikiyor Ne Yapabiliriz...

Arkadaşlar bi yardımcı olun ya.....

arkadaşlar bi yardımcı olun ya...
şu mp3 leri aynı kalitede wav a çevirebileceğim bi program arıyorum siemens telefon için telce çalcam yani amr diil wave olcak...şimdiden saolun

aynı sorun bendede war dostum.ama benim tel 6600 bende anlayan birinden cwp beklerim

dostum gerçekten saol işe yaradı.saol

aveanın kendi programı var ama bi türlü bağlanamadım ben

ultra mp3 problemi yardımmm

slm arkadaşlar ya ultra mp3 programımı tel e indirdim your personal license key: yazıyo oraya ne yazmak gerek yoksa çalışmıo pro. :eek: :eek: :eek: yardımcı olursanız sevinirim

işe yaradı çalışıo şimdi eywLLh kardeş

selam arkadaşlar benim sorunum camcorder açmıyor key istiyor ne yapa bilirim acaba

msn turbo pro ile baglanamayom yardiiim

arkadaslar msn turbo programi ile msn e bagkanamayom hata weiri..gprs ayarlarimda yapilmistir. nasil baglanacam???

6125 mi yoksa 6101 mi yardım lütfen

arkadaşlar yaa bu iki telefon arasında kaldım bu iki telefonun fiyatına yakın olan başka telefon öneriniz varsa dikkate alırım uzun süre kullanmayı düşünüyorum şu anda aklım 6125 e yattı ama tam emin değilim şimdiden saolun

telefon fark etmiyo ya siemens te çalan wav lar 6600 dada çalıyo ama bildiime göre sen tele mp3 player yükleyebiliyosun..

BEN SANA SÖYLEYİM ARAMA MOTORUNA GİR DEXSTAR ARAT İNDİR MP3 U AÇ

Farklı kaydet wav'ı seçmeyi unutma ayar yapabiliyorsun eğer bulamazsan mesaj cep ben sana atarım

paylaşımlar için herkeze tşkr.......

siemens c 65

arkadaşlar siemens c 65 telefonumum telefon kodu değiştirmek istediğimde telefon kodu kilitli diye uyarı çıkyor ekranda yarrdım edebilirmisiniz

telefon kodunu 3 kez yanlış girmişsin bendede cx65 var aynı sorunu bende yaşıyorum.......

Geri