Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Ya benim de bir sorum olacakti,
Acaba 6230 larda agile messenger kullanabiliniyormu?
Simdiden Tskler

samsung sgh x 700 için yardım

arkadaşlar samsung telefonum için yardımlarınızı bekliyorum.msn,ye girilirmi,pc, den, java nasıl yüklenir ilginize şimdiden tşk,ler.
i84752_Image210.jpg

mp3 to ringtone gold

bu program işini görür herhalde

mp3 to ringtone gold arat bulursun

teşekkürler ama sorunu çözmüyor abi

abi bu sorun gideremezsem eğer çıldırıcim:Sopa :Sopa

Arkadaşim En Güzeli Faturali Olani Ayni Sorun Bendede Var

:ter: Arkadaslar benim telefon Nokia 6230,ve onun menusunde Ajenda da M-Cüzdan bölümü var,ü M-cüzdan bölümünün Kodunu unutmusum.Acab bunu nasil cözebilirim.Bilgisi olan varmi.:ter: Simdiden Tskler

Bende ki sorun da aynı.. Easy Studio yu yükledim , usb kablosunu da takıorum bilgisayara ama telefonu göremiorum bi türlü. File Manager a giriorum.. setup ı dolduruorum yine olmuo.. data cable driver yüklenmedi sanırım çünkü aygıt yöneticisinde usb portunda samsung mobile device yazıo sadece.. introduction da dedii gibi USB data cable çıkmıo port larda. bi çözüm üretebilecek varsa çok memnun olurum arkadaşlar.. eminim birçok kişinin başına gelmiştir bu olay.

arkadsım bu programla olmas:D dewletin sitesinden degistirirsin ancak oda zor yani hackerlik gerekir:D

Telefonum Kapandi Artik Kullanamiyorum Bu KaÇak Telefonlari Yenİden Nasil AÇtirabİlİcez Yardim Edİn LÜtfen.....

arkadaşım o program sende olsa bile onu değiştirmen için telefonun içini okuyan aletler gerekir...onun için de üst düzey telefon tamirciliği gerekiyor.sen en iyisi çok iyi bi telefoncuya götür ve sana değiştirsinler...benim de N70 vardı götürdüm değiştirdiler..

Benİmkİde Kapandi Nereye GÖtÜrdÜn Nasil Yaptilar KaÇa Yaptilar Yardimci Olursan Sevİnİrİm

Siemens M-35i

Arkadaslar biliyorum eski bi telefon ama bu modeli ariyorum.
Daha once kullanan var mi acaba? Tavsiye edermisiniz?
Birde su anda piyasadaki fiyati ne kadardir? (0 veya ikinci el)

Simdiden tsk'ler.

siemens_m35.jpg

Tankut SAZ' Alıntı:
arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
merak ettiğim bir konu var.numarasını bildiğimiz bir telefonun nasıl olduğunu bilmem ama bir şekilde nerde(hangi adreste olduğunu bulmanın bir yolu varmı.aslında bunu şunun için merak ediyorum bazı alacaklarım var ve borçlularıma zor da olsa telefonla ulaşıyorum.amacım sadece adreslerini bulma(hangi şehir,il,mahhalle) yüz yüze görüşerek sorunlarımı halletmek.
arkadaşım senin dediğin sadece turkcell'de var ama oda sadece şirket tlf. izin veriliyor.hayır nerden biliyorum eski çalıştığım şirkette bu durum söz konusu idi:D

ilerde eskisi gibi bir 5 10 milyon para odeyip bir af cıkacak diye duydum ama kesin degilmiş.su an kullanamıcaksın yurt dısına falan satabilirsin beklerim diyorsan bekleyip yapabilrirsn ama kesin degil onu da söyleyim sadece duymuştm ben

Samsung E720???

Bence süper bir tel. fakat bu modele göre neden hiçbir program yok...
Veya ben bulamadım. İlgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi?
Tşk.....:sigara:

saygılı sevgili pek değerli arkadaşlarım

6600 aldım almaz olaydım şu anda bu satırları yazarken terler dökülüyor alnımdan çok acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar 6600 ı hani o *kare 7370 midir nedir var ya öyle yaptım telefon kapandı şimdi açıyorum NOKIA yazısı yanıp yanıp sönüyor iki üç kere telefon kapanıyor BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR babam duysa kesecek beni ya o kadar harçlık biriktirdik aldık olanlara bakın yardımlarınızı bekliyorum

Samsung E720 Modelli telefon hiçbir işletim sistemine sahip değil standart bi işletim sistemi olduğu için program kabul etmiyor.

İyi Forumlar

Geri