Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
yardım!!! 3gp videoya alt yazı yüklemek

arkadaslar 3gp yabancı filme alt yazı koyamıyorum telefonda nasıl çalıştırabilirim yardııım???

godfather temaları

godfather temaları arıyorum bulan arakdaşlardan yardıımm

lütfen yardımmm

arkadaşlar ben televizyon makinası diye bi program varya okan bayülgenin sunduğu o programın jenerik müziğini istiyorum mp3 veya waw olarak farketmez ama waw olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürlerr

tv makinasi

:D bende var ama sana nasil gonderecem

6600 sms problemi yardımmmm

slm arkadaşlar ya 6600 var bende mesaj atarken fazla karakter kullanmama rağmen mesaj 2 yada 3 parçada gönderilecek dio normalin 2 ya da3 katı fazla kontör gidio ne yapmam lazım

sözlüğe girerek yazma dilini ingilizce olarak degıstır sorun kalmaz

arkadaşlar meraba bende motorola e398 var ve ben usb kablosundan hiçbir java oyunu yükleyemiyorum ne yapmam lazım acaba bluetoothla olurmu bi yardım edin tşk...

w133

benim sorunuma bi care varmidir 6680 simlock kirilacak.

arkadaşlar d600 e oyun yüklemeyi bilen varmı ya form da arattım bir bilgi yok bilen varsa bir zahmet.

1- sim lock'u kırdırmanın cihaza herhangi bir zararı olur mu?
C=tel. hiç birşey olmaz önceden bu kilitler türkiyede çok yapılıyordu bişey olmuyor bende kırdırdım.
2- abimin telefonu kayıtlı olmadığı için telsim kartı kullanmaya başlayınca ortalama kaç gün içinde telefon kullanıma kapatılır?
C=benim tel.de kaçak hala kapatılmadı zanediyorumki onların hepsi para tuzağıydı kayıt dışı 3 tel. var ailede hala kullanılıyor 2 ayı geçti.
3- türkiye içinde kullanıma kapatılan telefonu abim kanada'ya döndüğünde (kendi kartını takıp-rogers-Kanada)yeniden kullanabilir mi?
C=hayır o türkiyede geçerli. kanadada sim kilidi kırıldığından hangi kartı takarsan çalışır sorun olmaz.

yemliha' Alıntı:
benim sorunuma bi care varmidir 6680 simlock kirilacak.

bi telefoncuya git kırsın 5ytl

kralpacino' Alıntı:
arkadaşlar duyduğuma göre kapatılan telefonları tekrar açan bir program varmış hani kaçak diye kapanan telefonlar için bilgisi olan varsa lütfen açıklama yapılsın veya program verilsin şimdiden teşekkür ederim

telefoncular e.mail nosunu başka bi telefonla değiştiriyorlar o kapanıyor senink açılıyor tel. e.mail nosunu her yere yazma bilgisayarının hafızasında durmasın.
klonlamak duymuşsundur belki...

kralpacino' Alıntı:
arkadaşlar duyduğuma göre kapatılan telefonları tekrar açan bir program varmış hani kaçak diye kapanan telefonlar için bilgisi olan varsa lütfen açıklama yapılsın veya program verilsin şimdiden teşekkür ederim

telefoncular e.mail nosunu başka bi telefonla değiştiriyorlar o kapanıyor senink açılıyor tel. e.mail nosunu her yere yazma bilgisayarının hafızasında durmasın.

kralpacino' Alıntı:

menü tuşuna basılı tut orada açık olan prolar çıkar oradan kapatmak istediğin proya gel ve c ye bas.

kayıt dışı telefonların durumu ne olacak?

kayıt dışı telefonların durumu ne olacak nasıl tekrar kullanıma açılacak bilgisi olan varsa bana yardım ederse sevinirim...

eXi26' Alıntı:
menü tuşuna basılı tut orada açık olan prolar çıkar oradan kapatmak istediğin proya gel ve c ye bas.
bendede oluyo ole hele virus programları felan oldumuydu hehe cok ugrastım bende zamanında ama cozdum işi arkadasın dediğü gibi yap olması lazım olmazsa

Siemensciler bakınn....

Bende siemens cx65 var bildiiniz gibi bizim telefonlaar wav türünde müzik çalıyo mp3 kalitesinde oluyo bu ama mp3 leri cx65 için çevirebilen bi program arıyorum bi yardımcı olurmusunuz.....

Geri