1- sim lock'u kırdırmanın cihaza herhangi bir zararı olur mu?
C=tel. hiç birşey olmaz önceden bu kilitler türkiyede çok yapılıyordu bişey olmuyor bende kırdırdım.
2- abimin telefonu kayıtlı olmadığı için telsim kartı kullanmaya başlayınca ortalama kaç gün içinde telefon kullanıma kapatılır?
C=benim tel.de kaçak hala kapatılmadı zanediyorumki onların hepsi para tuzağıydı kayıt dışı 3 tel. var ailede hala kullanılıyor 2 ayı geçti.
3- türkiye içinde kullanıma kapatılan telefonu abim kanada'ya döndüğünde (kendi kartını takıp-rogers-Kanada)yeniden kullanabilir mi?
C=hayır o türkiyede geçerli. kanadada sim kilidi kırıldığından hangi kartı takarsan çalışır sorun olmaz.
yemliha' Alıntı:
benim sorunuma bi care varmidir 6680 simlock kirilacak.
bi telefoncuya git kırsın 5ytl
kralpacino' Alıntı:
arkadaşlar duyduğuma göre kapatılan telefonları tekrar açan bir program varmış hani kaçak diye kapanan telefonlar için bilgisi olan varsa lütfen açıklama yapılsın veya program verilsin şimdiden teşekkür ederim
telefoncular e.mail nosunu başka bi telefonla değiştiriyorlar o kapanıyor senink açılıyor tel. e.mail nosunu her yere yazma bilgisayarının hafızasında durmasın.
klonlamak duymuşsundur belki...
kralpacino' Alıntı:
arkadaşlar duyduğuma göre kapatılan telefonları tekrar açan bir program varmış hani kaçak diye kapanan telefonlar için bilgisi olan varsa lütfen açıklama yapılsın veya program verilsin şimdiden teşekkür ederim
telefoncular e.mail nosunu başka bi telefonla değiştiriyorlar o kapanıyor senink açılıyor tel. e.mail nosunu her yere yazma bilgisayarının hafızasında durmasın.
kralpacino' Alıntı: