Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
beyler ilk basta bana yardım edebilecek herkese simdiden cok teşekkür ediyorum!!! benim teldeki sorun su: arkadasım rs-mmc kartını benim tele taktık ve teli yeniden baslattık ve telimdeki yazılar bir anda küçüldü ve ş , ğ ve ı harfleri cıkmıyor menüde olsun msj yazarken veya baska bişeyde olsun yazılarım inceldi ve kücüldü ve yukarıda yazdıgım harfleri cıkarmıyor...Telefonumun markası 6630 bana yardımcı olabilecek herkese tekrar tesekkur ederim!!!

Sadece Bir Sn ?¿?

ArkadaşLar Samsung D600 CanLı Tv Programını DestekLiyor Mu?
DestekLiyorsa NasıL YukLeyebiLirim...?:eek: :eek:

S60 Versiyonlar Ve Realplayer Açan Telefonlar Destekliyor

Yani Nokia Serisi Açar

Sony Ericsson P910i rehberini nokia ya aktarmak

merhaba arkadaşlar Sony Ericsson P910i kullanıyordum telefonumda çok fazla telefon numaraı kayıtlı (telefon hafızasında) onları yeni aldığım nokia n70 e nasıl aktarırım kabloları mevcut ama neyle nasıl yapacağımı bilmiyorum banada bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

3230 yardım

arkadaşlar telefondan bi programı kaldırmak istiyorum fakat şu an kullanılıyor diyo

bunu nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler

Uygulama Yöneticisinden Silebilirsin..
Yukledin Programi Seç Ve Kaldir Yap Yeter .

benim nokia 6680 cep telefonu simlock kirmak icin yardima ihtiyacim var bana yardim ederseniz memnun olacagim herkese simdiden tesekkürler ederim.

erdii1905' Alıntı:
Uygulama Yöneticisinden Silebilirsin..
Yukledin Programi Seç Ve Kaldir Yap Yeter .

zaten o şekilde yaptığım zaman olmuyor program kullanımda diyor telefon açılırken o programın başlamasını nasıl engelliycem...

cep telefonunu nerde olduğunu bulmak için

arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
merak ettiğim bir konu var.numarasını bildiğimiz bir telefonun nasıl olduğunu bilmem ama bir şekilde nerde(hangi adreste olduğunu bulmanın bir yolu varmı.aslında bunu şunun için merak ediyorum bazı alacaklarım var ve borçlularıma zor da olsa telefonla ulaşıyorum.amacım sadece adreslerini bulma(hangi şehir,il,mahhalle) yüz yüze görüşerek sorunlarımı halletmek.

slm arkadaslar

acaba telefon da gözüken telsim gsm yazısını nasıl kaldırıyorduk..
tel nokia 6610

tessekkürler...

işte benimde sorunum bu varmı?program yada başka bir yol.

cep telefonu diyor dostum, ev teli demiyor..

ayrıca onun için programa gerek yok türk telekomun sayfasındaki aynı olay..

samsung D600 e nası yüklicez peki bilen var mı

Arkadaşlar lütfen yardım edin gizli numarayı bulma hakkında!

Arkadaşlar evimize 1-2 gundur tehtid mesajları geliyor. Ve tabiki gizli numara. Ev telefonumuzu arıyorlar. Ne yapabilirim. Bu gizli numarayı bulabilirmiyim ? Lütfen yardım edin gerçekten çok önemli.
Not: Konuyu açacak başka yer bulamadım.

ChAoS' Alıntı:
Arkadaşlar evimize 1-2 gundur tehtid mesajları geliyor. Ve tabiki gizli numara. Ev telefonumuzu arıyorlar. Ne yapabilirim. Bu gizli numarayı bulabilirmiyim ? Lütfen yardım edin gerçekten çok önemli.
Not: Konuyu açacak başka yer bulamadım.

Kardeş Sabah İlk İş olarak Savciliga Git Şikayette Bulun Tüm Kayıtları Tutarlar Gizli Numara DEgil Arayanın Adresine Kadar VE Cepten Ariyo İse İmei Sinyallerinden Yer TEspiti Yapıyorlar Hemde HEmen Türkiyede yok Gibi Bilinsede Bu Teknolojiler En Son Hali ile Mevcut Türk Polisinde Aynı Gün SAna Dönüş Yaparlarsa şaşirma Bile DErim

Üstüne Bide Tanıdıgın VArsa Polislerden İşin Dahada Hızlanır

Diyeceksinki SEn Nerden Biliyon Kısa Bi Örnek Polise ÇAlıntı Telefon İHbari VErdik Biras Sosyetik Bir Mekanda Olay Oldu

Polisler GEldi HEmen Lettoplarla ( Tel Kapalı Tabiki ) İmeiden Gelen Sinyallerde TElin Çöpte Oldugunu Buldular Ve TElefon Anında Bulundu​

Geri