Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
Bi bakarmısınız...

Ya ben 1 aydır bu programı arıyorum konu açtığımda ise forumda arat bulursun diolar ama programın adını bilmiyorum ki...
ben siemens veya herangi bir telefon için kestiğim veya bütün olan mp3 leri wave a çevirmek istiyorum bunun için bi program arıyorum lütfen yardımcı olun.....

6630 bluetooth sorunu

arkadaşlar 6630 bluetooth ile başka bir cihazdan (oyun,resim.vs.alıyor ama başkasına yollamıyor nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar bende 6230 var ama biri arayınca mp3 çalmıyo ve telefon kapanıyo neden bileniniz varsa çok ii olur tşk . 28 07 2006

selam arkadaşlar
nokia6600 a agile messanger yükledim fakat ayarlarını yapıp bağlanamıyorum.bana yardımcı olursanız çok sevinirim
tedaylı oolursa daha iyi olur
şimdiden teşekkürler

abi nasıl olcak o iş?yazarken teli ters mi tutcan? :S

Klonlamayi Nasil Ve Nerde Yapiyorlar Yardimci Olursaniz Sevinirim...

Imei Numarasi Kirma

Arkadaşllar IMEI numarasını değiştirme programı varmı ? var olması lazım ama bulamadım bazı telefoncularda bu program var kapatılan cep telefonlarını götürüyorsunuz onlarda IMEI nosunu değişip telefonu açık halde size geri veriyor bunu yapmanın yöntemi nedir acaba 8800 telefonum var fakat kapandı yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden tşk.

boşuna aramayın 6230i s40 versiyon olduğu için bulamassınız

ÇOK ACİLLLLL LÜTFEN YARDIMMM!!!!!

Arkadaşlar bana 6020 türkçe dil desteği lazım... kimde varsa bu adresi eklesin ve yollasın bana:
[email protected]

arkadaşlar ben nokia 6020 türkçe dil desteği istemiştim olan arkadaşlar şütfen yardımcı olsun

aldım arkadaşlar saolun 6125 aldım gerçekten güzel bi telefon özellikleri fiyatına göre güzel tavsiye ederim

nokia 6230 görüntü kalitesini yükselten program varmı

nokia 6230 görüntü kalitesini yükselten program varmı...

Geri