Cep Tel Sorunları ve Çözümleri

Sizce Hangisini Alim ?

• Sony Ericson W800i

Kullanılan: 60 40.8%
  • Nokia 6230i

Kullanılan: 87 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    147
arkadaşlar kolay gelsin....benim nokia 6030 telefonum war. internetten resim ses melodi indirmek dışında data kablosuyla bilgisayardan bişeyler indirmek için neler yapmam lazım.????? herhangi bir programın bilgisayarda veya telefonda olması gerekir mi acaba?? bilgisi olan warsa sevinirim......

adamım mmcpass die bi program war onu telefonuna kuracaksın ve sonra pro yu çalışırdığında sana şifreyi söyler

En iyi cep telefonu....

Arkadaşlar en iyi cep telefonu hangisi ve neden ? Yardım edin.(fotoğraf özelliği

olmayabilir ama radyo mutlaka olsun).Teşekkürler.

:eek: :ter: :eek:

SmS Belasi{Lütfen Yardim Edin}

Arkadaşlar ben baya uzun bir zmn once sms.ac a uye oldum bn bedawa sms fln gonderion die okudum ama arakadslık sitesi gibi bisiyms ve bana bu siteden her ay 7-8 msj gelıyor we her gelen msj 70-80 knt gidiyor her gln msj icin 10 knt gidior bu siteden üyeli nsl iptal ettireblirm:eek: :eek:

sitenin baya bir üyesi war ama anlamdim nsl oluyor :(

arkadasım w w w . m e s a j c e l l . n e t ama uyelık ıstıyo gunde 5 beles msj ayrıca her sebekeye yolluyosun ben 2 aydır falan kullanıyrm sen de dene ıstersen sıte turkce sen de herkese tavsıye etkı ımkanlarımız artsın yanı karakter sayısı ve gunluk msj sayısı cunku ıkısı de sınırlı goreceksın kolay gelsın

SIM card kopyalama...

Arkadaşlar ya bn boş bi sim karta elimdeki kartları kopyalamak istiyorum yane aynı sim karttan elimde 2 tane olcek... Bunun hakkında bilgisi olan varsa bi yardım edebilir mi???

Arkadaşım ben 1gb kingston rs-mmc hafıza kartı aldım. Birincisi kart ikiye bölünebildiği için aklına gelebilecek bir çok donanımda (dijital foto, mp3 player, cep telfnu v.s.) kullanabiliyorsun. Yalnız sana flash disk de lazım anladığım kadarıyla. Yani ekstra masraf yapmak istemiyorsun benim gibi. Ben de gittim hafıza kartının yanına http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=93063&productid=bd700599 linkindeki neotec hafıza kart okuyucusundan aldım. Bu kart okuyucunun güzelliği şurada, hem ucuz hem de küçük olduğu için üzerine takacağın kartla birlikte usb bellek olarak kullanabiliyorsun.
Ben bu şekilde yapmanı tavsiye ederim.
İkisin hepsiburada fiyatı 65+14 = 79 ytl 'ye 1 gb flash disk sahibi oluyorsun.
Ben şu anda bu şekilde kullanıyorum çok memnunum.
Hadi kolay gelsin.

Ha söylemeyi unuttum ben bu hafıza kartını aynı zamanda nokia 6230i telefonumda kullanıyorum. normalde 6230i'den için 512 mb'a kadar destekliyor denmesine karşın 1 gb'ı da gördü ve hiç bir şekilde hızda düşüş söz konusu değil....

kim 500 milyar ister oyunuu

arkadaşlar ben nette aramama ragmen güsel bi kim 500 milyar ister oyunu bulamadım cep için elinde link olanlar varsa lütfen iletebilirler mi

eğer ii bişi arıosan n91 radyosu falanda var bu telefonun ama harika bişi arıosan bi nevi küçük laptop olan nokia 9500 ı tavsie ederim iki telefonda 1.500 ytl civarında

Cep Telefonları bölümüne sorarsan bulabilirsin :)
konuyu Cep telefonları bölümüne taşıdım

arkadaşlar duyduğuma göre kapatılan telefonları tekrar açan bir program varmış hani kaçak diye kapanan telefonlar için bilgisi olan varsa lütfen açıklama yapılsın veya program verilsin şimdiden teşekkür ederim

Turkcell kullanan arkadaşlar yardım lütfen!..

Arkadaşlar ben bi kaç ayönce günde 3 kntre shubuo tribün paketine üye olmuştum..fakat şimdi bu aboneliği iptal etmek istiorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi acaba???

Turkcell sitesinde yazıyordur nasıl iptal olacağı ama sakın yeni aya sarkıtma şu iptal etmeyi ben bir ay bittikten birkaç gün sonra iptal etmeye çalıştım bir sonraki ayı bekledi iptal etmek için 1 ay daha boş yere kontorum gitti.Tabii bu 2 sene önceydi şimdi nasıl bilmiyorum.

abi benda cx75 var hafıza kartını formatlıcaktım telden girdim telefon kodu istedi bende 3 kere yanlış girdim sonra telefon kodu kilitli yazdı. o kilidi nasıl kaldırcaz. bi el atıver su cebe........

musteri hizmetlerini arayabilirisn

abii samsungdan şaşma d 600 all tafsiye ederim

Geri