Annemin başından geçen bi olay :oha

Hoca para aldı mı? Kardeşim ne alaka bence hoca sizi kandırmış çocuğun kırkı diye bişey yoktur ki. Bu sadece bir gelenek. Yoksa dini hiç bir anlamı yok.

Hoca para aldı mı? Kardeşim ne alaka bence hoca sizi kandırmış çocuğun kırkı diye bişey yoktur ki. Bu sadece bir gelenek. Yoksa dini hiç bir anlamı yok.

Dorudur Abi Olay Gerçek Ama Hoca Yalan Sölemiş Olabilir

40 ını yanlış çıkarmışsın ne demek ya??:S

cinler tabiki var ve loğusa kadınada çok gelir 40 lık dediği olayda bu annenin vücüdu yaklaşık 40 günde topluo o yüzden çocuğa mal ediolar bunu olay doğru olabilir var çünkü böle şeyler bizzat kendimde şahit oldum iyi verilmiş sadkan varmışta götürmemişler seni bak burdasın hh de takılıon ohh

Şahit Olduğun Olayları Açsana Konu Olarak Bizde Okuyalım:victory

mesela bizim komsu vardi, bazen bayilirdi, beni götürmek istiyo üc tane adam, derdi..o görür gibi davranirdi biz göremezdik...bi defa cam siseyi firlatti arkasina, dediki nefes aliyodu dibimde, yada dikkat edin ucurum var düsecegiz falan, sure okuya okuya düzeldi, ama zaman aldi, ayrintilar cokta zamanim yok=)

C€yL!nN;3061047' Alıntı:
kimbilir ne kadar korkmuştur anneniz
ben olsam ölürdüm korkudan
..........................................................

Sabah Ezanı Olmasa Kim Bilir Ne Olurdu...

İlk Önce Çokk Tırrrrrrrrrsıyorum..!Bide annenn nerdeyse yeni doğum yapmış gibi o şoka nası dayanmıss ben olsamm ordaa yığılıp kalmıştımm..!

Valla annen iyiki gitmemiş iyi oldu anlattığın ben de gece gelen olursa ayaklarına bakarım artık saol

Valla annen iyiki gitmemiş iyi oldu anlattığın ben de gece gelen olursa ayaklarına bakarım artık saol

Walla Biri Bana Cinli Olay Anlatırsa Veya Okursam Ayakları Tersti Derlerse %75 Dorudur Çünkü Baya Bi Ayakları Ters Olan Cinli Olaylar Var

Bebeğin kırklanması ;
40 tane tas toplayıp, suyun içine koyduktan sonra bebeği o suda yıkamak gibi bir olay.

Alıntı

Yav böyle hurafelerle güzel dinimizi kirletiyorlar. Güzellik,koruyuculuk taşlarda değil dualardadır.

Olay çok korkutucu , insanın tüyleri diken diken oluyor. Ama pek inandırıcı gelmedi bana. Yine inananlara buradan sesleneyim. Cinlerle uğraşmadığınız sürece bişi yapmazlar size. Günde bir ayetel kursi bile yeter her türlü kötü şeyden korunmanız için.

Hoca da yazmış bence ya.Sende mucize çocukmuşşun o zaman. :D

Geri