Annemin başından geçen bi olay :oha

Bakın Beyler Cocugu Almaya Gelen Varlıklar Rock'cı...Teyzemız İse Rap'ci...Tabi Teyzemız Rapci Oldugu İcin Daha Akıllı Ve Mantıklı...Anlamış Numarayı Hemen...Helal Teyze Senınle Gurur Duyuyoruz =)
:S Bu Güne Kdr Okuduğum En İlginç Yorum:durdurun

Eti Cin ımmm :D
şaka maka inanırım ßu tür şeylere dinimizde de cinler vardır diyorlar fakat o 40 olayını tam çözmüş değilim :S

valla tüylerim tiken tiken oldu

Hurafe bunlar arkadaşlar..
Cinler var tabi ki.. Bu inkar edilemez..

Allah'a olan inancımızı kaybetmeyelim..

He Tabİ Tabİ Hi Hi Allam Yha Sacmalik

arkadaşım ne anlatıyorsun yaw bunu korkudan ölelim mi istiyorsun :)) şimdi ben ne yapacam evde yalnız kalınca :))

böle şeyler çok az kişinin başına geliyo o yüzden birazhayal ürünü gibi kalıyo. Rüya olması daha kuvvetli ihtimal bence mesela bi karabasan olabilir.

böle şeyler çok az kişinin başına geliyo o yüzden birazhayal ürünü gibi kalıyo. Rüya olması daha kuvvetli ihtimal bence mesela bi karabasan olabilir.
Beni Alıp Gidiyor Yani Uyanık! Rüya Diil Yani Düşünmüyorum Öle Olcağını

hiyakenin dini bir içerik oldugunu herkez biliyodur...

dini bir hikayenin gerçek olma olasılıgı %60'dır.

şöylede olabilirdi :

* 40'ı yanlış çıkmasına ragmen böyle bir olayda olmayabilirdi.

* 40'ı yanlış çıkmış allah tarafından gönderilen bir dini olay yaşatmış olabilir bu aileye.herşey olabilir bunu sen ben bilemeyiz.

dini olayların hepsi dogru gerçek diye birşeyde yoktur.hikayeden anlaşıldıgı gibi dogru bir hikaye gibi görünüyo ki anlatan en yakın arkadaşım oldugu için dogrudur :)

hoca demiş olunun 40 ını yanlış çıkarmışsın o yzden gelmişler eğer onların yanına gitseydin senide çocuğuda öldürüürlerdi demiş.

hocanın böyle demesi beni düşündürdü:

nasıl mı ? == hoca hoca degildir yada sallamıştır yada dini bir konu oldugu için herşey olabilir bunu sen ben degil hoca bile bilemez==

fena degil

Konuyu çok çok az okuyup yorumlara baktım bana yetti sağolun konuda durmam bile psikolojik zarar veriyo bu konularda çok titizim.

Hayatta en tırstığım konu onlar. Bir korku filmi izlemiştim normalde korku filmlerinden korkmam ama konusu o malum şeyler ile ilgiliymiş. Bilmiyodum . Acayip tırsmıştım.

olay doğrudur yeni doğum yapana çok gelirler zaten normal bir şey besmele çekmelisiniz aklınızda bulunsun ...

Benim babam eskiden kargoculuk yapıomuş. Geceleri işi çıkıomuş ve gitmesi gerekiomuş. Bende o zamanlar 40 günlük baby mişim. Babamın 4:30 gibi işi çıkmış (gece) ve gitmiş. Annem ve Babam kaçarak evlendikleri için aileleri ile araları bozukmuş. Birden Kapı çalmış. Anneannemle dedemin sesi kızım aç kapıyı ben geldim demiş. Ve annem inanmamış çünkü küslermiş ve saat 4:30 veya daha fazla. Sonra biri cama vurmuş camda 3-4 tane çocuk demişlerki abla bebeğinizi(BENİ:D) bize verirmisiniz biraz oynıcaz demişler ve çocukların gözlerinin içi insan gözü gibi deilmiş ve annem tabiki izin vermemiş ve camı kapatmış. Bakmışki cam kapalı çocun eli camdan içeri girmiş ve camın kenarındaki sopayla annem çocuğun eline vurmuş. Çocuklar geriye gittikçe küçülüyorlarmış ve sonunda kaybolmuşlar. Sonra İlerden bi adam geliomuş ve annem adama demişki abi benim şu ilerde komşumun ewi war beni oraya götürümüsün ben korkuyorum demiş. Adamda tabi çabuk gel ben seni götürürüm demiş ve bahçede bi sandalye varmış oraya oturmuş. Annem adama bakmış adam ayaklarını sallıomuş ve ayakları TERSMİŞ. Annem sende cinsin demiş ve adam çok kötü bi şekilde bakarak kafasını anneme doğyu çevirmiş (180 ne yakın bi derecede) ve o anda ezan okunmuş sabah ezanı ve gitmişler. Annem beni hocaya götürmüş hoca demiş olunun 40 ını yanlış çıkarmışsın o yzden gelmişler eğer onların yanına gitseydin senide çocuğuda öldürüürlerdi demiş Hoca :eek:ha

Arkadaşlar Olay %100 Annemin Başından Geçti Ama Şu 40 Olayi Hocanın Bi Uydurması Olabilir.....

puhahaha son cümlene koptum yaw:D

hoca atıyor yaa 40 ını çıkarma müslümanlıkta yok hıristiyanlıkta var onada vaftis diyorlar çocukları artık vaftismi edecez.

Annenin bir psikolojik rahatsızlığı var herhalde (Gerçi hikaye zaten yalan da eğer doğruysa problemi vardır.). Böyle şeyler görmesi normal değil. Bir psikoloğa görünsün.

Geri