Annemin başından geçen bi olay :oha

bence annesinin ateşi yükselmiş doğum sonrası stresle birleşince

bu olayın hemen hemen aynısı benim annanemin basına gelmiş anneme yeni doğduğu zmn olmuş kendi annesi ve babası kılığında annemi istemişler torunumuzu sevelim die (o sıralar ikiside rahmetlik tabi)

beyler inanın bu alemde yanlız yaşamıyoruz böle olaylar herkezin başına gelebilir

konu ilgi çekici benim başıma gelse o ters ayakları görnce kalpten giderdim heralde:D bde bnlarn rüyalarda nine olanları war arkadaşıma gelmşler gel kızm sana peynir wericez felan demşler balkona doğru çağırmışlar gtsydi şuan aramızda olmzdı belki:( (allah korusun)

paylaşım için sağol..daha öncede buna benzer bişey duymuştum..40 ını doldurmamış bebek ve anne yanlız bırakılmaz, mezarları açık olur derler hep

kardeş doğruluyk payı çok yüksek çünkü bizim tanıdıklarımızında başına gelmiş anlatıyolar hep :) paylaşımın için sağol

Arkadaşlar islamda 40 çıkarmak diye bir sünnet veya farz yok sadece osmanlı zamanında Çelebi den dolayı mevlütler meşhur olunca bu uygulama gelenek olarak kalmış..Bu hikayeden size vereceğim nasihatler

1-Kesinlikle onlarla alay etmeyin..
2-ayakta bevletmeyin(çiş), Banyoda çok kalmayın ve mümkünse çıplak kalmayın (peştemal filan)
3-Felak-nas-kadir surelerini her gün okuyun
4-Allah'a tevekkül edin.

Allah insanları en üstün varlık olarak yarattı (eşrefi Mahlukat).Ve yaratılan diğer şeylerin hepsi insanların hizmetine verildi.Dolayısıyla insanlara zarar vermesi muhtemel olan bu mevcudat Allah'a tevekkül ile bertaraf edilmiş olur.

Ayrıca başınızdan geçen bu tür olayları her yerde anlatmayın..

Euzubillahi minel cinneti vennas!!

olayın zayıf yönü 40 çıkarma olayı çünkü islamda yok...

Ya bencede ilginç bisey ya hem biras da comıks olmus

Geri