Annemin başından geçen bi olay :oha

büyü ve muska bozan

Arkadaşlar bu anlatılan olay tamamen gerçektir. kafir cinler müslümanlara musallat olurlar. o yönden kesinlikle şüpeniz olmasın. ben müslüman cinler aracılığıyla kafir cinleri öldürebiliyorum. inanın günde 30 kişi beni arıyor. birisi banyoda küçük abdestini yapmış diye musallat olmuşlar kimiside sıcak su kapının eşiğine dökmüş yavrularını öldürmüş ve onada musallat olmuşlar. geceleri korkanlar sara hastalığı karabasan ve her türlü büyü yü bozabiliyorum. ihtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilirler [email protected] unutmayın kafir cinler onlardan korkanlara musallat olur korkmayanlara asla hiç bir şey yapamaz. çok süratlidirler cin dediğinizde anında yanınıza gelirler onları def etmek için besmele yada hafiften ezan okuyabilirsin.

ya buna benzer bi olay tanıdıın başından geçmişti
çok korkuorum ben cinlerdne yaa:)
paylaşım içni tşkjler

bizim sülalede kalp genetik kesin ölürdüm anenen nasıl atlattı peki en soguk kanlı insan böyle doga ustu seylerde kafayı yer

bunu hiç bir zaman unutma korkuyorsan üzerine gelirler. ve başında ağrı olur yada geceleri uykun kaçar huzursuz olursun göğsün daralır. sana bu konuda yardımcı olabilirim [email protected]

40 ını nasıl yanlış çıkartıyo yaww anlamadım :saskin
39 mu çıkarmış ne :D:D:D

яєℓαχℓιƒє;3212167' Alıntı:
40 ını nasıl yanlış çıkartıyo yaww anlamadım :saskin
39 mu çıkarmış ne :D:D:D

Dedim Ya 40 Olayi Hocanın Bir Uydurması Olabilir...

Dini Konu bunlar İnanıla bilir Allah büyük yani neyin nasıL olucanı bilemeyiz ama bu 40 olayını anlamadım

Paylsaım çok güzL teşşekürler

''olunun 40 ını yanlış çıkarmışsın'' 'bu nedir arkadas?

ayrica güzel sallamissin :)

beyler benm abim kuran-ı kerimi okudu cinler farklı bir boyutta her gün bana anlatır bunlar bizim göremiyeceğimiz bir boyutta lütfen böle yaparak kendimizi ve başkalarını kandırmayalım ben cinler yoktur demiyorum ama farklı bir boyuttalar oki?

ozaman eksik biliyorsun dostum ama onlar insan veya hayvan kılıgına gırıp aramıza gelebiliyorlar bilgin olsun.

Güzel paylaşım cinli kardeş senden korkulur duymuştum böle bir iki olay daha tehlikeli işler dikkat et

Güzel paylaşım cinli kardeş senden korkulur duymuştum böle bir iki olay daha tehlikeli işler dikkat et

Walla Teyzemin Başından Geçen Bi Olay Daha Vardı Açmıştım Buraya Konu Olarak Genetik Heralde:durdurun

yani öyleki bu konulşarda insan yaşamadıkça inanmak istemiyor yada kabullenememe olayları.! yinede şanslıymışsınız dostum.!

birde şu var bu sadece bizim dinimizde mi var.! neden hiç yabancılarda but ip şeyleri duymuyoruz.! yada duymuyorum enteresan sonuta onlarda kırk felan yok misal..! enteresa yaw.!

Geri