Annemin başından geçen bi olay :oha

ilginç hemde çok fena ilginç

yaw kardeşim baban gitmiş annen yalnız kalmış ve de korkmuş.. artık o sırada neye baksa cin de görür, ters ayak da görür, 180 değil 270 derece dönen kafa bile görür..
ulan şu manevi dünyadan tırsıtıcı yaratıklar bi bana görünmediler be..
yok cinmiş (bi de tırsıp üç harfli derler ya) yok bilmem neymiş..
cin cin cin cin cin cin..
cin ali
cin veli
cin kazım
bak hiçbir şey olmuyor
üç harfli de demiyorum..
annem 40'ımı da çıkartmamıştır herhalde.. (bilmiyorum tabi de).. bu arada 40 nasıl çıkartılır hakikaten?
90-40=50.. çıktı mı şimdi?
cin cin şeytan cin şeytan... bak gene bi şey olmadı..
gece aynaya da baktım gene bi şey olmadı..
cin cin..
deli misiniz yaw?

saçma çok komik bu cinler yaramazlık yapanı şerefsizlik yapanları yesinler 40 lanmamış bebeklerle uraşacaklarına sallama hikayeler insanları belirli bi tipe sokmak için yazılmış bu hikayelerden samanyolu tv de ve bazı dini kanallarda günde 20 tane yayınlanıyo hepside sallama insanların beyinlerini yıkamak için yazılmış senaryolar hee yaw komik adamlar marsa indi biz takıntı yaptık bu işleri toplumsal uyuşturucu metodları açın ulen gösünüsü:D

şimdi hala yaşıyomusun peki :)

saçma çok komik bu cinler yaramazlık yapanı şerefsizlik yapanları yesinler 40 lanmamış bebeklerle uraşacaklarına sallama hikayeler insanları belirli bi tipe sokmak için yazılmış bu hikayelerden samanyolu tv de ve bazı dini kanallarda günde 20 tane yayınlanıyo hepside sallama insanların beyinlerini yıkamak için yazılmış senaryolar hee yaw komik adamlar marsa indi biz takıntı yaptık bu işleri toplumsal uyuşturucu metodları açın ulen gösünüsü:D

Walla Annemin Yaşadığı Gerçek Ama Kırk Olayı Hocanın Uydurması Olabilir Ona Bişi Diyemem Burda Sallama Diye Çıkışın Çok Saçma Bana Görede

Bakın arkadaşlar ben 3harfliler falan yok demiyorum ama 100lerce hoca ve diyanet işleri açıklama yaptı.Böle şeyler insanlara gözükmezler.Gördükleriniz bilinçaltı korku ve psikozlarınızdan ibaret.Mesela ben arkamda sağda solda televizyona bakrken sanki biri kapıdan bana bakıyomuş gibi görüyodum fakat telkinle(örn: ben kime güveniyorum?Allah'a,Onlarıda Allah yaratmadımı?Evet.Demekki benide onlaredan ancak Allah korur diye ve) herşey halloldu Allah'a şükür

Geri