Annemin başından geçen bi olay :oha

ve ben bunu saat 03.03 te okudum tuylerım dıken dıken

harbı tırstım hanı doru dusgun pek bıseyden tırsmam normal hayattada ama işe dini boyut gırınce baya tuylerım dıken dıken oluo nese tsekkurler paylasım ıcın

Eyuzubillahimineşşeytanirracim :ter:

Üperdim garçektn ama bende inanmadım doğrusu. Yani bir deil 2 deil 3-4 farklı kiçi gelmiş yani birini sölesen inanırdım belki. Kapıyı çalmışlar, çocuklar gelmiş sonra dede fln ama yinede olabilir ne biliyim :saskin

Eyuzubillahimineşşeytanirracim :ter:

Üperdim garçektn ama bende inanmadım doğrusu. Yani bir deil 2 deil 3-4 farklı kiçi gelmiş yani birini sölesen inanırdım belki. Kapıyı çalmışlar, çocuklar gelmiş sonra dede fln ama yinede olabilir ne biliyim :saskin

Bunları Kafamdan Uydurmadığıma Yemin Ederim Annem Anlattı Bana Bunları Bende Buraya Açtım Yani Yalan Söliyeceğinide Hiç Düşünmüyoru Namazlı Niyazlı Kadın...

teşekkürler paylaşıımın için

Konun Biraz Güncel Olmasını İstiyorum:) O Yüzden Mesaj Yazıyorum Şuan Okumayanlar İçin

desene ömrün uzun olacka :) baştan yırtmışsın sen kefeni :)

senin annen bi ayetel kursiyi okymayı bilmiyormuymus

zamanında benım de babamın karsısına cıkmıslar gece koyden baska koye gıderken agacın ustunden atlamıs bırden babamın omuzlarına ellerını koymus tuylerı parlıyomus babam ayet el kursı yı okumaya calısmıs korkudan takır tukur kursu deyıp kacmaya baslamıs eve geldıgınde suratında renk kalmamıs bu da %100 gercektır arkıdısler

Geri